Antena Meniu Search
x

Foto A murit Mihaela Galani, o tânără antreprenoare din Constanța. Apropiații sunt sfâșiați de durere: "Am inima împietrită!"

Mihaela Galani, o tânără din Constanța, proprietară și reprezentantă a brandului de încălțăminte Gemelli, a murit la doar 33 de ani după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 19:03

Mihaela Galani, o tânără de doar 33 de ani, a murit în mod misterios după ce s-a simțit rău în ultimele zile. Potrivit Antena 3, aceasta a fost găsită fără conștiență în mașina sa, fiind transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Din nefericire, trupul tinerei a cedat.

"Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni", au transmis reprezentanţii magazinului. 

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European. Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România, o afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea. 

Durere după moartea tinerei Mihaela Galani

Pe acelaşi subiect

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele... Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze... Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi... Chiar nu știu", a scris pe Facebook Monixa, om de presă din Constanța.

Din primele informații, familia tinerei a mai fost greu încercată în urmă cu 10 ani, atunci când fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă din cauza unei bacterii.

Pe scările din fața magazinului Gemelli din Constanța au fost așezate buchete de flori și lumânări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A murit Mihaela Galani, o tânără antreprenoare din Constanța. Apropiații sunt sfâșiați de durere: "Am inima împietrită!"