Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul morţii bărbatului din Constanţa, găsit cu mai multe leziuni pe corp în propriul său apartament. Camerele de supraveghere ar putea face lumină

Moarte suspectă la Constanţa. Un bărbat de 35 de ani a fost găsit fără viaţă în apartamentul său. Avea câteva leziuni pe corp, aşa că poliţiştii iau în calcul o crimă dar nu exclud nici varianta sinuciderii. Anchetatorii încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.12.2023, 19:31

Vezi și

Bărbatul locuia într-un apartament din zona CET din Constanţa. Trupul neînsufleţit a fost găsit de tatăl său, care a observat şi că uşa fusese forţată, iar în casă era totul răvăşit. Tânărul avea mai multe tăieturi pe corp. 

Mister în jurul morţii bărbatului din Constanţa

Reporer-vecină: Nu s-a auzit nimic? Niciun ţipăt?

- Nu. E rău, cum să nu avem deloc linişte, siguranţa de azi pe mâine.

Pe acelaşi subiect

- Aveţi interfon la bloc?

- Nu, nu avem, dar asta e.

Localnic: Normal că îţi e teamă. Îmediat încui uşa mea. Probabil erau nişte conflicte, se cunoşteau. Te astepţi în ziua de azi să te atace, o fi deschis el uşa, se întâmplă.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme vizibile de violenţă. 

O echipă de criminalişti a petrecut câteva ore în locuinţa bărbatului. 

Andreea Filip, reporter Observator: Politiştii au ridicat probe din apartamentul tânărului, dar verifică şi camerele de supraveghere care sunt instalate în curtea blocului, dar şi la magazinele de jur împrejur. 

Cazul a fost preluat de procurori pentru a afla ce s-a întâmpat. Autopsia va stabili cauza decesului şi dacă bărbatul consumase substanţe interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mister în jurul morţii bărbatului din Constanţa, găsit cu mai multe leziuni pe corp în propriul său apartament. Camerele de supraveghere ar putea face lumină