Antena Meniu Search
x

Crima din Sibiu. Unul dintre presupuşii criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în ţară, din Scoţia

Crima din Sibiu. Unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner urmează să fie adus în ţară săptămâna viitoare. Liderul grupării este în continuare liber la mai bine de o luna jumătate de la crimă. I s-a pierdut urma în Franţa. Pentru celălalt capturat în Irlanda de Nord, se aşteaptă extrădarea.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 11:17

Crima din Sibiu. Unul dintre presupuşii criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în ţară, din Scoţia
Crima din Sibiu. Unul dintre presupuşii criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în ţară, din Scoţia

Conform sursei citate, este vorba despre Ghiţă Laurenţiu, născut la 17.02.1988, domiciliat în Zaval, judeţul Dolj. El a fost depistat în Scoţia şi reţinut, urmând să fie adus în ţară de Poliţia Română, în noaptea de 29 spre 30 decembrie.

Cine ar fi cei 3 criminali

Magistraţii din Sibiu au emis în 19 noiembrie mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian.

Minae Marian Cristian, născut la Bechet şi domiciliat în Zaval, judeţul Dolj, Ghiţă Laurenţiu, tot cu domiciliul la Zaval, şi Zuleam Costinel Cosmin, domiciliat în Horezu Poienari, judeţul Dolj, au pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru omor calificat şi câte două infracţiuni de tâlhărie calificată. Minae Cristian Marian a fost depistat în Irlanda de Nord, iar Ghiţă Laurenţiu în Scoţia.

Pe acelaşi subiect

Un bărbat şi o femeie, de negăsit

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea făptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar femeia şi doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.n 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aveţi deja sau vă gândiţi să vă luaţi un al doilea job, ca să faceţi faţă scumpirilor?

Observator » Evenimente » Crima din Sibiu. Unul dintre presupuşii criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în ţară, din Scoţia