Antena Meniu Search
x

Video Mitică Dragomir s-a bătut pe stradă cu "Ceauşescu". Marian Moroşanu s-a ales cu un ochi vânăt, fostul şef de la LPF ar fi fost muşcat de un câine

Dosar penal după bătaia în plină stradă între Mitică Dragomir şi protestatarul Marian Moroşanu, zis şi "Ceauşescu". Scandalul care a avut aseară la ieşirea din sediul unei televiziuni a devenit viral pe Internet. Altercaţia a început după ce fostul Şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost ţinta unei ploi de insulte venite din partea cunoscutului protestatar. 

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 13:43

Vezi și

Conflictul a degenerat rapid, Mitică Dragomir şi-a pierdut cumpătul şi a sărit la bătaie alături de şoferul său. În urma altercaţiei, celebrul protestatar s-ar fi ales cu un ochi vânăt. Mitică Dragomir a declarat şi el că ar fi fost înţepat cu o şurubelniţă şi muşcat de un câine. 

Cercetări în urma altercaţiei dintre Mitică Dragomir şi Marian "Ceauşescu"

Poliţia Capitalei efectuează cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, în urma unei altercaţii care a avut loc marţi seara între fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi protestatarul Marian "Ceauşescu", potrivit unor surse judiciare.

Conform unei înregistrări video publicată pe Facebook de protestatar, acesta l-a aşteptat pe Dragomir pentru a ieşi de la sediul unei televiziuni, şi a început să-i adreseze injurii, după care a avut loc o altercaţie între "Ceauşescu" - Mitică Dragomir şi şoferul acestuia.

"Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul", precizează DGPMB.

Potrivit sursei citate, în cauză se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participaţia fiecărei persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mitică Dragomir s-a bătut pe stradă cu "Ceauşescu". Marian Moroşanu s-a ales cu un ochi vânăt, fostul şef de la LPF ar fi fost muşcat de un câine