Antena Meniu Search
x

Moartea tragică a doi soți din Dâmbovița. S-au sinucis cu insulină și calmante. ”Mi-a spus că nu mai vrea să trăiască. Am luat și eu”

Tragedie într-o familie din județul Dâmbovița. Doi soți de 68 și 57 de ani au fost găsiți morți în casă de ginerele lor, iar în jurul acestora erau mai multe seringi de insulină și calmante.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 18:52

Moartea tragică a doi soți din Dâmbovița. S-au sinucis cu insulină și calmante. ”Mi-a spus că nu mai vrea să trăiască. Am luat și eu” - Observator / Imagine ilustrativă

Soții au fost găsiți fără suflare în casa lor din Oncești, un sat în comuna Voinești, județul Dâmbovița, de ginerele lor. De altfel, el a alertat poliția.

Oamenii legii care au sosit la locuința soților au găsit și un bilet de adio pe care bărbatul l-ar fi scris înainte să moară. 

”Mi-a spus că a făcut insulină și a luat anxiar și xanax că nu mai vrea să trăiască. Am întrebat-o dacă este nevoie să iau și eu. Am luat și eu. De vină este R….. că i-a găsit apartament de închiriat în Târgoviște", ar fi scris bărbatul în biletul de adio.

Femeia s-ar fi mutat în chirie, în Târgoviște, din cauza neînțelegerilor

Pe acelaşi subiect

Cei doi soți nu se mai înțelegeau în ultima perioadă, iar femeia s-ar fi mutat în chirie, într-un apartament din Târgoviște, spun cunoscuții.

Potrivit IPejJ Dâmbovița, nu au fost identificate urme vizibile de violență pe trupurile celor doi soți. Cadavrele au fost preluate de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Moartea tragică a doi soți din Dâmbovița. S-au sinucis cu insulină și calmante. ”Mi-a spus că nu mai vrea să trăiască. Am luat și eu”