Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care tâlharul de la amanetul din Dristor e prins de poliţişti la staţia de metrou Eroilor. Ce a mărturisit la audieri

Tâlharul de la casa de amanet din Dristor a fost prins după o lună de căutări. Era într-una dintre cele mai aglomerate staţii de metrou din Bucureşti, la Eroilor. Poliţiştii l-au încătuşat în faţa a zeci de oameni. Reporterii Observator au surprins acţiunea din subteran. La audieri, agresorul a recunoscut că nu îl cunoştea pe casierul în care a aruncat benzină şi că voia doar să pună mâna pe bani. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.02.2024, 21:06

Vezi și

Individul bănuit că a încercat să jefuiască o casă de amanet din Dristor se ascundea printre zeci de călători în statia de metrou Eroilor atunci când a fost depistat de poliţişti. Agenţii l-au încolţit lângă un stâlp şi l au încătuşat. Reporterii Observator au surprins momentul.

Ce a mărturisit tâlharul la audieri

Bogdan Dinu, reporter Observator: În faţa poliţiştilor, bărbatul a recunoscut că nu a avut niciun motiv pentru care a ales acest loc. Nu îl cunoştea pe casier, iar la audieri a declarat că singura lui intenţie a fost aceea de a-l speria pe angajat şi de a jefui casa de amanet. 

În urmă cu aproape o lună individul a intrat în casa de amanet. Avea faţa acoperită şi o sticlă plină cu benzină în mână. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care toarnă benzină pe jos, şi apoi aruncă pe casier

Pe acelaşi subiect

Angajat: E un fost client. Eu nu am avut de împărțit cu el nimic, nu știu de ce a făcut treaba asta. Chiar sunt curios de ce a făcut treaba asta. Avea ochii tulburi, atunci era cam agitat.

Tânărul riscă până la 7 ani de închisoare

Angajatul nu s-a pierdut cu firea, iese din cabina securizată si cere ajutor. Tâlharul de ocazie si a petrecut noaptea după gratii

Crina Eşanu, Poliţia Capitalei: Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tentativă la distrugere prin incendiere.

Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 7 ani de închisoare. Cifrele arată că în Bucureşti, numărul infraţiunilor stradale este în creştere. Numai anul trecut, poliţiştii au deschis aproape 600 de dosare pentru tâlhării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care tâlharul de la amanetul din Dristor e prins de poliţişti la staţia de metrou Eroilor. Ce a mărturisit la audieri