Antena Meniu Search
x

Video Motivul crimei oribile din Vrancea, unde o tânără mamă a fost înjunghiată până la moarte de propriul soț. Copiii celor doi, luați în grijă de rude

Crimă, urmată de tentativă de sinucidere, în Vrancea. Un bărbat de 40 de ani şi-a atacat soţia cu un cuţit în curtea casei. Cei doi nu ar fi la primul conflict şi chiar s-ar fi despărţit o perioadă la începutul anului, spun cunoscuţii.

de Cristi Georgescu

la 17.08.2023, 14:36

Vezi și

Gelozia dusă la extrem a fost motivul pentru care bărbatul de 40 de ani și-a ucis soția de 28 ani. Acesta a înjunghiat-o după ce, înainte, ar fi avut loc un scandal în curtea casei în care locuiau, din comuna Nănești, județull Vrancea.

Copiii celor doi, luați în grijă de rude

Neînțelegerile, povestesc vecinii, ar fi pornit între cei doi cu mult timp înainte. Bărbatul și femeia aveau împreună doi copii minori pe care, însă, îi luaseră în grijă rudele. 

Soții nu erau de loc din zonă, însă își cumpăraseră o locuință în Nănești. Întreg satul știa că cei doi nu se înțelegeau de ceva vreme, însă nu se așteptau la un așa final tragic.

Pe acelaşi subiect

Mult timp au fost chiar și despărțiți.

După ce și-a omorât soția, a încercat să se sinucidă

După ce și-a omorât soția, bărbatul a încercat să își pună capăt zilelor, astfel că și-a provocat mai multe răni în zona gâtului. Alături de cea pe care o lăsase fără suflare a fost găsit inconștient și bărbatul de câtre echipajele medicale sosite la fața locului.

A fost dus la spital, iar starea lui este critică în acest moment. Pentru femeie nu s-a mai putut face, însă, nimic astfel că s-a constatat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar oamenii legii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Motivul crimei oribile din Vrancea, unde o tânără mamă a fost înjunghiată până la moarte de propriul soț. Copiii celor doi, luați în grijă de rude