Antena Meniu Search
x

Video "Aveau doi copii mici. Este o traumă". Tânără mamă, ucisă cu bestialitate de propriul soț, în Vrancea. După crimă, bărbatul a încercat să-și ia viața

Caz şocant în comuna Năneşti, din judeţul Vrancea. Un bărbat de 40 de ani şi-a omorât cu bestialitate soţia, după care a încercat să se sinucidă. Vă avertizăm urmează  imagini şi informaţii cu un puternic împact emoţional.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 08:23

Vezi și

Conflictul dintre cei doi ar fi avut loc în curtea casei, unde bărbatul de 40 de ani a înjunghiat-o mortal pe femeie, iar mai apoi, cuprins de remuşcare, cu un cuţit, s-a tăiat la nivelul gâtului.

Bărbatul a vrut să-și ia viața după ce și-a ucis soția. Primar: Aveau doi copii mici

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje care au găsit-o pe femeie fără suflare, iar pe bărbat într-o baltă de sânge, în stare gravă. A fost transportat de urgenţă la spital.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, "la ora 21.55, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru două persoane inconștiente în localitatea Nănești ca urmare a unui conflict. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic, care a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani fără semne vitale cu leziuni incompatibile cu viața pentru care medicul a constatat decesul. A doua victimă, conștientă sex masculi în vârstă de 40 de ani, cu multiple plăgi tăitae, a fost preluată monitorizată stabilizată hemodinamic și respirator și transportată la Spitalul Județean Focșani, UNPU".

Pe acelaşi subiect

Primarul comunei mărturiseşte că între ei s-ar mai fi iscat conflicte şi în trecut.

Reporter - primar:

Primar: El era plecat în străinătate, lucra în străinătate, iar ea lucra la un magazin. Erau în regulă ca şi familie, dar bine, ştiam de anumite probleme că au mai venit şi la primărie, şi la poliţie. Mai mult ea. (...) Aveau doi copii mici. Păcat...Nu știu dacă au fost de față, poate nu s-a întâmplat. Este o traumă. Vor duce greu povara asta.

Reporter: Deci conflicte între ei au mai fost?

Primar: Da, au mai fost. Conflicte au mai fost. Nu era o familie dezorganizată, numai că erau aşa... cu oarecare tensiuni, gelozie. 

Ce spune poliția din Vrancea

"În această seară, la ora 21:53, dispeceratul IPJ Vrancea fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că, în comuna Nănești, pe fondul unui conflict spontan în familie, un bărbat de 40 ani și-a înjunghiat soția, după care și-a provocat leziuni la nivelul gâtului, fapta având loc în curtea imobilului acestora. 

La sosirea echipajului de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, femeia nu prezenta semne vitale, iar echipajul medical a preluat bărbatul în stare gravă.

A fost anunțat procurorul de caz,  iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și echipa operativă din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești", a informat IPJ Vrancea.

În aceste momente se efectuează cercetări pentru a vedea cu exactitate cum a avut loc conflictul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Aveau doi copii mici. Este o traumă". Tânără mamă, ucisă cu bestialitate de propriul soț, în Vrancea. După crimă, bărbatul a încercat să-și ia viața