Antena Meniu Search
x

Video De ce şi-ar fi înjunghiat fiul bolnav profesoara din Braşov. Femeia a încercat apoi să-şi ia zilele, cu pastile şi lovită de tren, dar a scăpat cu viaţă ca prin minune

Un caz teribil din Braşov a ieşit la lumină. O profesoară de matematică în vârstă de 60 ani şi-a înjunghiat propriul fiu, iar apoi a recurs la un alt gest extrem - femeia a înghiţit un pumn de pastile şi mai apoi s-a aruncat în faţa trenului. Doar o minune a făcut ca femeia să scape cu viaţă. Detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 07:47

Vezi și

Profesoara de matematică şi fiul său locuiau împreună în cartierul Tractorul din Braşov, iar înainte să îşi înjunghie băiatul, din locuinţa celor doi s-ar fi auzit certuri şi ţipete. Se pare că bărbatul în vârstă de 30 de ani este cunoscut cu boli psihice şi, cel mai probabil, femeia ar fi recurs la acest gest extrem în urma discuţiilor aprinse. 

Profesoara din Braşov şi-a înjunghiat fiul, apoi a încercat să-şi ia zilele

"Ştiu că copilul este bolnav, cu probleme psihice. Se auzea, zicea fratele meu, că stă chiar uşă în uşă cu ei. Era o doamnă foarte cumsecade", spune o femeie. 

"Nu stau de multă vreme aici, toţi vecinii sunt foarte ok, e o zonă liniştită. Da, e ciudat. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva pe aici. O singură dată am văzut-o, ne-am salutat şi atât. Nu l-am văzut niciodată (n.r. pe fiul femeii)", povesteşte un vecin. 

Pe acelaşi subiect

Gestul disperat al femeii

În urma incidentului, băiatul a fost preluat de urgenţă de către un echipaj medical. "Duminică dimineaţa, în jurul orei 6 dimineaţa, s-a solicitat ambulanţa pentru un pacient în jur de 30 de ani, cu plăgi la nivelul abdomenului, antebraţ şi mâna stângă, plăgi care nu puneau viaţa în pericol. El a sunat la 112. A fost transportat la spital şi a intrat în operaţie pentru plaga abdomminală", a declarat Steluţa Coţiu, director medical Ambulanţă Braşov.

În tot acest timp, profesoara, cuprinsă de remuşcări, şi-a făcut un plan pentru a-şi pune capăt zilelor. Aşa cum indică primul raport medical, după ce s-a intoxicat cu medicamente, femeia a mers în zona unei căi ferate şi a decis să se arunce în faţa primul tren. Salvatorii ajunşi la faţa locului s-au chinuit minute în şir să o scoată de sub roţile locomotivei. 

Mama şi fiul au supravieţuit

"La faţa locului s-au deplasat imediat un echipaj SMURD şi un echipaj cu medici pentru descarcereare. În urma acestui accident, victima prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă şi era conştientă", a precizat Ciprian Sfreja, ISU Braşov. "A fost internată în secţia de Terapie Intensivă. Este în stare de uşoară ameliorare", spune Romeo Boancă, medic primar medicină de urgenţă.

Oamenii legii aşteaptă ca starea celor două victime să se amelioreze, pentru a stabili cum s-a desfăşurat cu exactitate incidentul nefericit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » De ce şi-ar fi înjunghiat fiul bolnav profesoara din Braşov. Femeia a încercat apoi să-şi ia zilele, cu pastile şi lovită de tren, dar a scăpat cu viaţă ca prin minune