Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023, la final. Două persoane au fost accidentate după ce rapper-ul Lil Pump s-a aruncat de pe scenă

Ultima noapte de festival la malul mării s-a încheiat epic. Zecile de mii de petrecăreţi au încins pentru a patra noapte, consecutiv, ringul de dans la Neversea. Nu au lipsit, însă, incidentele. Vineri, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti, rapper-ul Lil Pump, a accidentat două persoane, după ce s-a aruncat de pe scenă, în mulţime.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 07:43

Vezi și

Nici în ultima noapte de Neversea distracţia nu a avut limite. Zeci de mii de tineri au trăit fiecare clipă alături de artiştii preferaţi, care au făcut senzaţie la ediţia aniversară a festivalului. 

Edy Chereji, organizator festival: Este cea mai frumoasă ediţie de până acum. Nu degeaba a fost o ediţie aniversară. Ne-am bucurat de foarte mulţi oameni, cu o medie de peste 70 de mii de participanţi în fiecare zi, din cele patru zile. 

Mii de kilometri pentru Neversea

Cel mai aşteptat artist al serii, J. Balvin a urcat pentru prima dată pe scena principală Neversea, iar spectacolul a fost unul de zile mari. 

Pe acelaşi subiect

Edy Chereji, organizator festival: Mulți artişti care au venit aici, la Constanţa, premieră în România pe care le-am bifat în acest an. Aşa că a fost cu adevărat fabulos. 150 de artişti care au urcat pe scenă. 

Şi artiştii români au încins atmosfera, totul spre deliciul petrecăreţilor, care au dansat ore în şir pe hiturile româneşti. Mulţi dintre cei prezenţi au parcurs mii de kilometri pentru a participa la festivalul de la malul mării. 

Edy Chereji, organizator festival: Cred că undeva la 10% sunt străini care au venit special în Constanţa, pentru a vedea festivalul Neversea şi pentru a descoperi  România. Cei care sunt cei mai aproape de România sunt cei mai mulţi. Cum ar fi Bulgaria, cum ar fi Grecia, Turcia, dar şi cei mai de la vest, din Olanda, din UK şi am văzut în acest an, steaguri inclusiv din Brazilia. 

De la eveniment nu au lipsit nici în incidentele. Vineri, cel mai aşteptat artist de la mainstage, rapper-ul Lil Pump a accidentat două persoane, după ce s-a aruncat de pe scenă în mulţime.

Aproximativ 280 de mii de participanţi au fost prezenţi la Neversea în cele patru zile de festival. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Neversea 2023, la final. Două persoane au fost accidentate după ce rapper-ul Lil Pump s-a aruncat de pe scenă