Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023. Reacţia unui turist venit să se distreze la malul mării: ''Cel mai frumos festival din România!''

Peste 60.000 de tineri au petrecut în a doua noapte de festival la malul mării. Ritmul muzicii electronice i-a ţinut pe cei mai mulţi în faţa scenelor până dimineaţă. Nu au lipsit show-urile spectaculoase de artificii. 

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 20:17

Neversea via Facebook Vezi și

Distracţia a fost cuvântul cheie la malul mării. Cele şase scene de pe plaja din Constanţa au vibrat toată noaptea. La fel şi tinerii veniţi pentru a doua repriză de muzică şi dans. 

"Ne simţim foarte bine în seara asta, este cel mai frumos festival din România şi ne simţim extraordinar de bine." 

Lil' Pump şi Steve Aoki au fost cei mai aşteptaţi artişti la scena principală. Show-ul lor a fost completat de ploi de confetti şi artificii care au colorat cerul. DJ-ul american nu a renunţat nici la Constanţa la ''tradiţia'' aruncării unui tort în mulţime. 

Neversea 2023. Zeci de persoane, prinse cu substanţe interzise

Printre zecile de mii de tineri s-au infiltrat şi agenţi sub acoperire. 17 persoane au fost prinse cu substanţe interzise. Poliţiştii au organizat mai multe filtre şi în oraş. Iar un cetăţean ucrainean a rămas fără permis după ce poliţiştii l-au găsit băut la volan. Nici acesta nu şi-a recunoscut vina.  

Poliţiştii au reţinut 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi 2 pentru conducere agresivă. Valorea amenzilor este de peste 14.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Neversea 2023. Reacţia unui turist venit să se distreze la malul mării: ''Cel mai frumos festival din România!''