Antena Meniu Search
x

Armata își face reclamă la Neversea: "Să ne cunoaștem mai mult cu civilii"

MApN şi-a trimis reprezentanţii printre festivalierii de la Neversea pentru a-şi face reclamă. Pe plaja "Modern" din Constanţa, armata a expus o autospecială EOD tip MRAP COUGAR, model CAT II A2, iar reprezentanții instituţiei au răspuns la întrebările curioşilor, scrie G4Media.

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 18:05

Armata își face reclamă la Neversea: "Să ne cunoaștem mai mult cu civilii"
Armata își face reclamă la Neversea: "Să ne cunoaștem mai mult cu civilii" - Facebook

Pe lângă echipamente, ceea ce i-a atras pe tinerii festivalieri a fost, cu siguranţă, roboțelul EOD, controlat de către un militar, care a oferit stickere trecătorilor sau celor care alegeau să viziteze punctul Ministerului Apărării.

Reprezentanții MApN au răspuns la întrebările participanţilor la festival, iar la standuri erau prezenţi studenți de la academiile militare, studenți de la școlile militare sau elevi de la liceul militar.

Ba mai mult, un reprezentant MApN i-a şi provocat pe tineri să facă cât mai multe flotări, echipaţi cu o vestă tactică, aş cum reiese din înregăstrările video postate pe pagina oficială de Facebook.

„În primul rând, target-ul nostru principal nu este să facem recrutare targetul nostru principal este să ne cunoaștem mai mult cu persoanele civile și ei la rândul lor să ne cunoască mai mult, să ne pună întrebări și curiozități pe care le au și astfel noi să le putem oferi toate informațiile de care ei nu știu, sunt poate curioși sau au nelămuriri despre ceea ce înseamnă viața de militari sau viața în anumite structuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Avem militari din cadrul EOD, adică avem specialiști din mai multe specialități din cadrul Ministerului Apărării Naționale, avem studenți, avem elevi din cadrul colegiilor naționale militare, avem operatori din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale, avem scafandri și cam cam atât în zona aceasta, unde suntem dispuși”, a declarat locotenent Chirilă de la Direcția de Informare și Relații Publice a Ministerului Apărării Naționale pentru G4Media.

„Să se distreze, dar în același timp să fie safe și să treacă și pe la noi pe la standuri să să ne cunoască mai mult”, a mai adăugat reprezentantul militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Evenimente » Armata își face reclamă la Neversea: "Să ne cunoaștem mai mult cu civilii"