Antena Meniu Search
x

Video Ninge ca-n poveşti la munte, iar minivacanţa de 1 decembrie se anunţă a fi în atmosferă de Crăciun

E atmosferă de basm la munte. Ninge ca-n poveşti în mai multe staţiuni, iar drumarii fac tot ce le stă în putinţă ca drumurile până acolo să fie curăţate de zăpadă înainte de vacanţa de 1 Decembrie.

de Redactia Observator

la 27.11.2021, 08:27

Vezi și

Bucuria zăpezii e trăită din plin la Rânca. Cei mai bucuroşi sunt hotelierii care aşteaptă turiştii în vacanţa de 1 Decembrie. 

Hotelier: Sperăm să ningă şi la ceilalţi colegi, în zona de munte din toată ţara, să se bucure de zăpadă. Dacă nu, să vină la noi la Rânca. 

Dacă va ninge abundent, cum promit meteorologii, pârtiile de la Rânca vor fi numai bune pentru schiat în minivacanţa de 1 decembrie. 

Şi, pentru a nu fi probleme pe drumurile care duc în staţiuni, drumarii acționează cu material antiderapant și utilaje.

Pe acelaşi subiect

Iarnă şi în Maramureş 

Iarna a venit şi în Maramureș. Cu tot ce presupune ea. Astfel, din cauza ninsorii abundente, se circulă greu la Cavnic. Iar la Vlădeasa, zăpada e viscolită cu putere. La staţia meteo s-au înregistrat rafale de vânt de peste 100 de kilometri la oră. 

La staţia meteo de pe Vârful Omu, temperatura resimţită era, noaptea trecută, de minus 10 grade. A îngheţat până şi heliograful, dispozitivul care măsoară intensitatea luminii solare.

A nins serios şi în Hunedoara. Astfel, mai multe mașini au ieșit în decor pe drumul care urcă în Stațiunea Straja.

La peste 1800 de metri altitudine, în Hunedoara, a fost avertizare de cod galben pentru viscol puternic şi s-a format ghețuș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ninge ca-n poveşti la munte, iar minivacanţa de 1 decembrie se anunţă a fi în atmosferă de Crăciun