Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa de 1 Decembrie. Oferte pe ultima sută de metri: cât costă 3 nopţi de cazare, pe Valea Prahovei

A început goana pentru vacanţa de 1 decembrie. Şi ofertele sunt tentante, mai ales că preţurile nu sunt mai mari ca cele din anii trecuţi: cine festive, bucate apetisante, relaxare şi muzică live. Pachetele cu 3 nopţi pornesc de la o sută de euro de persoană. Doar ninsoare să mai fie şi tabloul unei vacanţe perfecte de iarnă este complet.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 16.11.2021, 21:13

Vezi și

O mare petrecere şi oferte care mai de care mai tentante. Este planul proprietarilor de hoteluri şi pensiuni de pe Valea Prahovei pentru zilele libere de 1 Decembrie. De exemplu, un restaurant vrea să facă din Ziua Naţională un festin cu bucate tradiţionale delicioase, din reţete străvechi.

"Drob, care este favoritul la noi, cu platoul rece care este tot tradţional - slănină, şorici, tobă şi caltaboş. Sarmalele tradiţionale, coste de porc, muşchi împănat sau mielul la tavă", descrie meniul Cristian Burlacu, şef de sală. Iar un asemenea festin merge numai bine cu nişte hore şi învârtite. "Am pregătit şi o trupă de dans folcloric care îi va întâmpina pe clienţii noştri cu voioşie şi bucurie", adaugă Cristian Burlacu.

Masa de 1 Decembrie parcă nu are niciodată acelaşi gust fără murături. Iar aşa arată cămara unui restaurant din Poiana Braşov unde produsele tradiţionale sunt la ele acasă şi nu vin niciodată fără o salată de murături asortată. Cum să alegi doar un borcan, când toate şoptesc a poftă şi deliciu?

Ofertele hotelierilor pentru vacanţa de 1 Decembrie

Ca să fie siguri că au hotelurile pline, patronii vin cu oferte pentru toate gusturile. Acest hotel oferă acces gratuit la piscina interioară şi masaje. Iar cei care s-au săturat de cârnaţi şi slănină, pot alege preparate sofisticate. Un sejur de trei nopţi costă puţin peste o mie de lei. "Avem seri tematice în fiecare seară, live cooking, seară tradiţională, grecească, orientală, avem şi meniu fine dining", spune Mirabela Bîrsan, reprezentant hotel. La jumătate din preţ, acest hotel va avea grijă ca cei mari să se relaxe, iar copiii să se distreze. "Avem pachete de 3 nopţi, care includ cazare cu demipensiune, servicii la spa şi programe speciale pentru copilaşi. Preţul este de 94 de euro de persoană", prezintă oferta Laura Ursu, reprezentant hotel. 

Dacă vreţi să vă petreceţi minivacanţa de 1 Decembrie la munte, trebuie să vă grăbiţi cu rezervările. Cu greu se mai găseşte un loc disponibil. Iar în bagaj, e obligatoriu să puneţi şi certificatul verde! Momentan, nu poate fi vorba de schiat. Însă, mai sunt două săptămâni în care putem visa la o vacanţă perfectă de început de iarnă. Şi dorinţa ni se poate împlini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Travel » Vacanţa de 1 Decembrie. Oferte pe ultima sută de metri: cât costă 3 nopţi de cazare, pe Valea Prahovei