Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri despre tragedia de la Oneşti. Martor ocular: "Soţia lui se plimba printre poliţişti şi îl informa ce se întâmplă jos"

Apar noi dezvăluiri despre tragedia de la Oneşti. Un bărbat, fost coleg cu cei doi bărbaţi ucişi de Gheorghe Moroşan şi care susţine că a fost martor la tragedie, spune că soţia bărbatului s-a plimbat tot timpul printre poliţişti.

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 19:29

Noi dezvăluiri despre tragedia de la Oneşti. Martor ocular: "Soţia lui se plimba printre poliţişti şi îl informa ce se întâmplă jos"

Totodată, aceasta îl informa pe soţul său ce se întâmplă jos şi îl sfătuia să nu-i omoare pe ostatici că poate vor primi bani în cont în schimbul lor. 

''Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă. Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos.

Posibil, a fugit după celălalt, după Dan şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese. Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti.

Vorbea cu el la telefon şi îi spunea nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont'', a spus martorul pentru Antena3.

Au murit în chinuri

Autopsiile celor doi bărbaţi au demonstrat că aceştia au murit în chinuri, din cauza şocului hemoragic, având multiple plăgi înjunghiate în zona cavităţii toracice. Cuţitul folosit de Gheorghe Moroşan a fost extrem de ascuţit, având o lamă cu o lungime de 40 cm. Din primele informaţii, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă. 

Cei doi electricieni, Silviu Iştoan şi Dan Pătatu, au fost luaţi ostatici în fosta casă a celui ce avea să devină călăul lor. Fuseseră chemaţi să repare reţeaua electrică într-un apartament distrus şi abandonat de un deceniu. Era prima lor lucrare în afara fabricii la care lucrau. Şi... ultima.

Paul Iştoan - fratele uneia dintre victime: "Pe fişa postului nu au aşa ceva, să lucreze în apartamente. Directorul ştia că e cu probleme apartamentul. Şi că omul are probleme, antecedente, mulţi ştiau. Pur şi simplu i-au trimis. Nu aveau ce căuta la acest apartament"

Au urmat cinci ore de spaimă şi chin în care au sperat că vor fi salvaţi. Legaţi şi ameninţati cu moartea, priveau neputincioşi de la balcon. În stradă, disperate, rudele prizonierilor încercau să-şi facă loc printre mascaţi.

Imaginile din apartamentul groazei de la Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de Gheorghe Moroșan, arată că victimele au trăit ultimele clipe de viață într-o permanentă teroare și au avut parte de un sfârșit extrem de violent. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri despre tragedia de la Oneşti. Martor ocular: "Soţia lui se plimba printre poliţişti şi îl informa ce se întâmplă jos"