Antena Meniu Search
x

Video Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii

Misterul morţii unei avocate celebre din Iaşi, care a căzut de la etajul şase după o ceartă cu iubitul, avocat şi el, a fost dezlegat după aproape trei ani. O expertiză criminalistă, a treia la număr, exclude sinuciderea, după ce însuşi judecătorul a mers pe teren să analizeze probe. Iubitul avocatei a susţinut mereu că este nevinovat, dar victima a înregistrat, însă, o ceartă violentă cu el, în ultimele ei minute de viaţă, înregistrare pe care o poţi asculta acum pentru prima dată. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 18.03.2024, 19:28

Vezi și

Femeie: Mă doare! Dă-mi drumul la păr! Mă doare, dă-mi drumul!

Bărbat: Mă laşi în pace?

Femeie: Mi-ai smuls părul!

19 iunie 2021. O noapte de coşmar în apartamentul din Iaşi în care locuiau avocaţii Monica Cioată şi Sebastian Felecanu. Scandalul a izbucnit în creierii nopţii, după ce cuplul s-a întors de la o petrecere. Avocata i-a trântit iubitului uşa blocului în nas. Apoi, au trezit vecinii cu cearta lor violentă.

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Cheamă salvarea, cheamă ce *** vrei tu...

Avocata a fost găsită întinsă pe asfalt

Speriaţi de scandal, vecinii au chemat ambulanţa când au văzut trupul avocatei întins pe asfalt. Când a ajuns echipajul, femeia nu mai respira. 

Iubitul ei a negat mereu că i-a făcut rău, dar a treia expertiză a criminaliştilor arată că Sebastian Felecanu nu este străin de tragedie.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Monicăi Cioată: Există două posibilităţi prin care ea să fi căzut de la balcon, fie că a fost aruncată de către Felecanu, fie că a fost dusă către balconul respectiv, către fereastră, şi ulterior a fost scăpată de la balcon. Nu poate să încapă în discuţie că Monica Cioată s-ar fi aruncat de la balcon.

După o ceartă, femeia a fost aruncată de la balcon de iubitul său

Luna trecută, avocatul acuzat de omor a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a fost anchetat în spatele gratiilor un an şi şapte luni. 

Cristina Filip, reporter Observator: În premieră, judecătorul a participat la cercetarea la faţa locului şi a analizat, la microscop, fiecare probă. De la etajul 6 şi până la parter, criminaliştii au refăcut măsurătorile, au fotografiat fiecare centimetru şi au dus în laborator bucăţi din hainele Monicăi care s-au rupt în cădere şi au rămas agăţate de faţadă. 

Avocata care s-a prăbuşit în gol de la aproape 20 de metri era însărcinată când şi-a pierdut viaţa. Fostul ei partener, împreună cu care lucra la Baroul din Iaşi, ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii