Antena Meniu Search
x

Video "Nu, nu m-am temut. Copiii pe acolo râdeau". Adi Minune, reacţie după nunta cu mitraliere la care asista cu zâmbetul îngheţat

În loc de artificii, au tras cu mitralierele. O nuntă s-a viralizat în online pentru mostra de teribilism extrem. Nuntaşii de peste Prut au tras cu arma minute în şir printre invitaţi şi copii. Martor la tradiţia neobişnuită a fost şi Adrian Copilul Minune. Cântăreţul a fost chemat să dea explicaţii la poliţie, alături de ceilalţi nuntaşi implicaţi. 

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 22:54

Vezi și

Sunt îmbrăcaţi în haine de nuntă şi înarmaţi până-n dinţi. Demonstraţia de putere are loc chiar în curtea mirilor. Mireasa e scoasă din casă cu alai, apoi e înconjurată de bărbaţi cu mitraliere la purtător. Adrian Copilul Minune întreţine atmosfera. Ca la un semn, unul dintre indivizi îndreaptă arma spre cer şi trage câteva focuri. Isprava e întâmpinată cu chiote şi râsete.  

Cântăreţul de manele admiră armele cu un zâmbet îngheţat, şi deşi i se oferă cu insistenţă mitraliera, refuză de fiecare dată. 

Adrian Copilul Minune: E o tradiţie la ei, aşa se procedează. E o tradiţie furată, să zic aşa, sau luată de la Emiratele Arabe. Doar atunci se foloseşte, când iese mireasa din casă.

Adrian Copilul Minune nu s-a temut de mitraliere

Pe acelaşi subiect

A fost o nuntă de pomină, de la care Adrian Copilul Minune îşi aminteşte şi azi fiecare detaliu, deşi evenimentul a avut loc în aprilie 2018 în Republica Moldova, în satul Vulcăneşti, Nisporeni.

Adrian Copilul Minune: Noi respectăm regimul muniţilor şi armelor, nu facem aşa ceva.

Deşi era plin de copii şi oricând ar fi putut avea loc o tragedie, cântăreţul spune că nu s-a temut, iar tradiţia odată încheiată, nunta s-a desfăşurat mai paşnic. 

Adrian Copilul Minune: Nu, nu m-am temut. Dacă aţi văzut copiii care erau pe acolo râdeau, se jucau, li se părea ceva normal. 

Poliţia din Republica Moldova s-a autosesizat

Pentru oamenii legii nu e deloc normal. Imaginile au ieşit acum la iveală şi, abia după ce le-au primit de la Observator, poliţiştii au aflat ce s-a întâmplat atunci şi s-au autosesizat. 

Diana Fetco, Inspectoratul General al Poliţiei din R. Moldova: Toate persoanele care apar în video au fost identificate şi urmează să fie invitate la inspectorat pentru audieri în baza acţiunilor de huliganism, dar şi a demonstrării legalităţii deţinerii acestor arme. 

Inclusiv Adrian Copilul Minune va trebui să dea explicaţii. Cântăreţul de manele nu a sesizat poliţia la acea vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nu, nu m-am temut. Copiii pe acolo râdeau". Adi Minune, reacţie după nunta cu mitraliere la care asista cu zâmbetul îngheţat