Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum a ascuns celebra jurnalistă Natalia Morari relaţia şi copilul cu Veaceslav Platon, unul din marii infractori ai Republicii Moldova

Telenovelă în Republica Moldova. Cea mai cunoscută jurnalistă de peste Prut, Natalia Morari, a recunoscut că are un copil cu unul dintre cei mai mari infractori. Veaceslav Platon este cel care a făcut treburi murdare pentru mai mulţi oligarhi din Estul Europei. Tot el e omul-cheie din dosarul furtului de un miliard de lei din băncile moldoveneşti. După dezvăluire, jurnalista este acuzată de ipocrizie, iar postul de televiziune pe care l-a fondat i-a scos emisiunea din grila de programe.  

de Redactia Observator

la 09.09.2021 , 22:01

"În ultimele săptămâni, sunt șantajată de oamenii din SIS (Serviciul de Informaţii şi Securitate, n.r). Tatăl lui Rem este Veaceslav Platon. O declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj", a scris pe Facebook Natalia Morari.

E declaraţia care a adus furtuna în Republica Moldova. Jurnalista Natalia Morari a născut acum câteva luni un băieţel. Copilul ar fi fost conceput prin fertilizare in vitro, a susţinut ea până de curând. Adevărul a întrecut orice imaginaţie. 

Natalia Morari: Sunteţi asociat cu furtul miliardului. Banca Naţională a fost sub controlul lui Vlad Plahotiuc? Pe dumneavoastră vă acuză că aţi participat împreună cu Vlad Plahotniuc.

Vezi și

Veaceslav Platon: Soare!

Pe acelaşi subiect

Natalia Morari: Eu nu sunt Soarele dumneavoastră.

Veaceslav Platon: Scuze. Am spus-o retoric. 

Cine este Natalia Morari

Morari era considerată o profesionistă - incoruptibilă şi echidistantă. Iar postul ei de televiziune, finanţat cu bani europeni, - un etalon pentru jurnalismul din Moldova.

A făcut, de mai multe ori, interviuri în exclusivitate cu Veaceslav Platon, unele chiar din închisoare. Nimic nu a trădat, de-a lungul timpului, că ar avea o relaţie. Bărbatul a stat trei ani în puşcărie, ulterior a fost achitat. Acum, e fugit la Londra. 

Natalia Morari: Pentru mine, Veaceslav Platon trebuie să stea la răcoare. Nu pentru că eu sunt instanţa de judecată, ci pentru că acesta a recunoscut că a participat la mai multe fărădelegi. 

Dezvăluirea lui Morari este "șocantă", spun asociaţiile de presă. 

Petru Macovei, director executiv al Asciaţiei Presei Independente din Republica Moldova: A lovit foarte dur în presa independentă, puţină la număr în ţara noastră. Este absolut inadmisibil să prezinţi o emisiune de dezbateri politice, fiind cuplat sau cuplată cu un politician controversat.

Observator a contactat-o pe Natalia Morari pentru un punct de vedere. Jurnalista a spus că nu vrea să discute cu presa. Morari a mai avut o relaţie cu un deputat, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Cum a ascuns celebra jurnalistă Natalia Morari relaţia şi copilul cu Veaceslav Platon, unul din marii infractori ai Republicii Moldova