Antena Meniu Search
x

Video O femeie de 39 de ani din Iași a murit, iar o alta a fost rănită, după ce au intrat cu ATV-ul într-un copac. Cele două se aflau în teambulding în Suceava

O distracţie cu ATV-ul prin pădure s-a transformat într-o tragedie, în Gura Humorului. O femeie a murit, iar altă femeie este în stare gravă la spital. Turistele au ajuns într-o zonă interzisă circulaţiei, au pierdut controlul direcţiei şi au intrat în plin într-un copac.

de Angela Bertea

la 04.06.2023, 08:10

Vezi și

Cele două femei din Iaşi erau într-un teambulding de Rusalii în Câmpulung Moldovenesc. Dornice de aventură, turistele au mers în Gura Humorului pentru a închiria un ATV ca să se distreze prin pădure. După doar câteva zeci de minute s-a produs tragedia.

A murit în teambulding

Angela Bertea - reporter Observator: În această zonă, femeia care conducea ATV-ul ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi plonjat în afara drumului forestier şi s-ar fi izbit violent de un copac.

Cele două femei ar fi refuzat să poarte căştile de protecţie, ba chiar au mers şi pe un drum interzis circulaţiei publice. După ce s-au izbit de brad, femeile au fost prinse sub ATV.

Pe acelaşi subiect

Dr Adrian Săraru-purtător de cuvât Serviciul de Ambulanță Suceava: Am găsit o doamnă de 45 de ani cu traumatisme multiple şi o doamnă de 39 de ani cu traumatism cerebral sever, găsită în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate, după 50 de minute a fost necesar declararea decesului.

Femeia rănită a fost transportată în stare gravă la spital.

Marian Filip, medic: A fost adusă cu ambulanţa o pacientă de 45 de ani. Politraumatizată, cu fracturi costale, după evaluarea clinică şi paraclinică - pacienta stabilă. A fost trasferată la spitalul judeţean Suceava pentru analize amănunţite.

Nu de puţine ori se întâmpla ca turiştii care închiriază ATV-uri să uite complet de reguli şi să creadă că au totul sub control.

Florin, ghid: În caz de ceva pericol, frâna, iei mâna de pe acceleraţie. Mulţi sunt creduli, că au ei acasă şi fac. Chiar dacă se închiriază, au fost cazuri când noi i-am oprit şi i-am dat jos. Le-am luat cheia, pentru că nu respectă unele reguli.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor face cercetări pentru a stabili cum cele două turiste au reuşit să plece cu ATV-ul închiriat, însă fără echipament de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O femeie de 39 de ani din Iași a murit, iar o alta a fost rănită, după ce au intrat cu ATV-ul într-un copac. Cele două se aflau în teambulding în Suceava