Antena Meniu Search
x

Video Scene de groază de la catastrofa feroviară din India. Trupurile celor morți, aruncate în grabă într-un camion: "Au început să cadă unii peste ceilalţi"

Catastrofă feroviară în India, cu peste 300 de morţi şi o mie de răniţi. Două trenuri de călători şi unul de marfă au fost implicate într-unul dintre cele mai grave accidente din istorie. La locul tragediei sunt acum munţi de fier, printre care echipele de salvare caută cu disperare supravieţuitori. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 20:33

Vezi și

Accidentul s-a produs aseară, într-o gară aflată la 200 de kilometri de Calcutta. Un tren expres a lovit în plină viteză o garnitură de marfă care staţiona parţial pe linia lui. O parte dintre vagoanele de pasageri au sărit de pe şine şi au căzut peste altă linie, pe care venea, din sens opus, alt expres.

Vandana Kaleda: Pasagerii din vagoane au început să cadă unii peste ceilalţi! Eram în stare de şoc, nu înţelegeam ce se întâmplă. Mintea mea nu mai putea funcţiona, apoi vagonul s-a răsturnat.

S-a declanşat haosul în trenuri. A început luptă pentru supravieţuire. Sute de oameni s-au zbătut să iasă din vagoanele zdrobite. Unii pasagerii au rămas prinşi, însă, între fiarele deformate. Sute de ambulanţe, macarale, echipe de descarcerare şi câini de urmă au participat la operaţiunea de salvare. Mulţi supravieţuitorii şi localnici din zonă s-au alăturat şi ei căutărilor.

S-a declanşat haosul în trenuri. A început luptă pentru supravieţuire

Pe acelaşi subiect

Naveen Patnaik, guvernatorul din Odesha: Vreau să le mulţumesc localnicilor, echipelor din zonă şi celor care au lucrat în timpul nopţii ca să salveze oamenii din epavă.

Spitalele din zonă sunt asaltate de donatori de sânge, de rudele care încearcă să recupereze corpurile celor decedaţi. În acest furnicar, medicii reuşesc cu greu să facă faţă şi răniţilor şi cadavrelor care sosesc pe bandă rulantă. Scenele care stârnesc acum furie în India arată cum trupurile decedaţilor sunt aruncate în grabă într-un camion.

Premierul Indiei s-a îngrozit când a fost la locul accidentului şi la spitalele unde sunt internaţi răniţii.

Narendra Modi, premierul Indiei: Am dat ordin să înceapă mai multe anchete, iar vinovaţii ar trebui să primească cele mai aspre pedepse, nu vor fi cruţaţi!

14.000 de trenuri transportă în fiecare zi aproape 12 milioane de pasageri în India. Deşi statul a investit sute de milioane de dolari în infrastructură, în fiecare an au loc sute de accidente. Ultima tragedie feroviară a avut loc acum şapte ani, 150 de oameni au murit când în deraierea unui tren cu 14 vagoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Scene de groază de la catastrofa feroviară din India. Trupurile celor morți, aruncate în grabă într-un camion: "Au început să cadă unii peste ceilalţi"