Antena Meniu Search
x

Video "Asta este, s-a întâmplat". Mărturia șoferului care a lovit un copil de 2 ani, pe o trecere de pietoni din Drobeta. Micuțul a scăpat ca prin minune

Un copil de doi ani şi jumătate a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din Drobeta-Turnu Severin, după un şir de accidente provocate de şoferi inconştienţi. Bărbatul care a dat peste băiat susţine că l-a derutat semaforul care nu funcţiona - nu a văzut că e roşu şi a trecut. Stopul fusese doborât cu câteva ore înainte de un şofer vitezoman, care a şi dispărut de la locul accidentului. 

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 19:40

Vezi și

Tragedia a avut loc pe bulevardul principal din Drobeta-Turnu Severin. Bona şi copilul au traversat de mână, după ce s-au asigurat, pentru că semaforul nu funcţiona. Maşina de pe prima bandă a oprit, dar pe banda a doua a venit o maşină în viteză. Bulversat, şoferul a recunoscut că a greşit grav.

Șofer vinovat: Am lovit pe trecerea de pietoni o femeie şi un bărbat... o femeie şi un copil. Începuseră să treacă, dar asta este, s-a întâmplat. Am ocolit o maşină care deja oprea să le dea prioritate. 

Speriată şi rănită, bona în vârstă de 55 de ani s-a ridicat de pe şosea şi l-a îngrijit pe copil până a venit ambulanţa chemată de martori. 

Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți: Copilul este stabil acum, este conştient. Prezintă un hematom frontal dreapta şi multiple escoriaţii. Bona este şi ea conştientă.

Pe acelaşi subiect

Băiatul de doi ani şi jumătate şi bona au avut un noroc rar, spun medicii - au scăpat cu viaţă dintr-un impact puternic

 În intersecţia unde a dat maşina peste ei semafoarele nu funcţionau de câteva ore. Dimineaţă un şofer care mergea cu viteză a pierdut controlul maşinii şi a dărâmat stopul. Doi pasageri au fost răniţi, iar în timp ce medicii îi îngrijeau, tânărul de la volan a fugit. 

Adrian Staicu, agent-şef Poliţia Drobeta-Turnu Severin: La faţa locului, nu au mai fost găsite nici conducătorul auto, nici victima, aceasta fiind transportate probabil, la spital. Se fac verificări, urmănd a fi stabilit identitatea conducătorului. 

Când va fi găsit, şoferul care a doborât semaforul va plăti pagubele şi va fi anchetat pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Asta este, s-a întâmplat". Mărturia șoferului care a lovit un copil de 2 ani, pe o trecere de pietoni din Drobeta. Micuțul a scăpat ca prin minune