Antena Meniu Search
x

O femeie de 82 de ani din Hunedoara a ars de vie în propria curte, după ce a încercat să dea foc unor crengi

O femeie de 82 de ani a murit carbonizată, vineri, după ce a vrut să dea foc vegetaţiei uscate din apropierea casei, pentru a igieniza, în acest fel, un teren. Focul a surprins-o, iar trupul ei a fost găsit de pompieri după stingerea incendiului.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 18:35

O femeie de 82 de ani din Hunedoara a ars de vie în propria curte
O femeie de 82 de ani din Hunedoara a ars de vie în propria curte - Shutterstock - foto ilustrativ

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa, vineri, că în municipiul Brad a izbucnit un incendiu foarte aproape de o lucuinţă, scrie news.ro

 ”Astăzi, în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112 s-a anunţat un incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Brad. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta foarte aproape de o locuinţă, existând posibilitatea extinderii la aceasta”, transmite ISU Hunedoara. 

Pompierii din municipiul Brad au reuşit să lichideze repede incendiul şi au constatat totodată faptul că pe zona arsă se afla o persoană carbonizată. 

Femeia încerca să ardă vegetaţia uscată

Pe acelaşi subiect

”Femeia în vârstă de 82 de ani era cunoscută de către vecini ca folosind frecvent focul deschis pentru igienizarea terenului propriu, pe care l-a incendiat şi astăzi.

Din nefericire, femeia a fost surprinsă de flăcări, iar în urma arsurilor suferite a decedat”, transmite ISU Hunedoara.

IPJ Hunedoara a făcut cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii acestui eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie de 82 de ani din Hunedoara a ars de vie în propria curte, după ce a încercat să dea foc unor crengi