Antena Meniu Search
x

Video Imagini filmate cu drona de la incendiul din Timişoara. O hală industrială s-a făcut scrum

Un incendiu uriaș, cu degajare mare de fum, a izbucnit joi după-amiază la o hală industrială din Timişoara. Autorităţile au emis o avertizare RO-ALERT.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 19:21

Vezi și

Locaţia respectivă era folosită drept hală industrială, însă în trecut a fost o fabrică de ţigări. Fumul a fost atât de dens, încât s-a văzut de la 5 kilometri distanță. Din primele informaţii, incendiul ar fi pornit la una dintre încăperile din hală.

"Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.600 mp, cu flacără deschisă și posibilități de propagare. La fața locului, pompierii timișeni intervin cu 12 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 echipaj CBRN și 1 ambulanță SMURD. Pentru optimizarea misiunii de răspuns în sprijin au fost alocate alte 3 autospeciale de stingere de la ISU Arad. De asemenea, în sprijin acționează și 3 servicii voluntare pentru situații de urgență", a transmis ISU Timiș.

Avertizare RO-ALERT, după incendiul din Timișoara

În spaţiul respectiv îşi desfăşura activitatea o sală de jocuri de noroc. În interior erau depozitate mai multe aparate, dar funcţiona şi o arhivă a uneia dintre firme. O avertizare RO-ALERT a fost emisă către locuitorii din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Imagini filmate cu drona de la incendiul din Timişoara. O hală industrială s-a făcut scrum