Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii la o hală industrială din Timişoara. Fumul este vizibil de la 5 km distanţă. A fost emisă avertizare Ro-Alert

Un incendiu puetrnic, cu degajare mare de fum a izbucnit în această după-amiază la o hală industrială din Timişoara. Autorităţile au emis o avertizare Ro-Alert.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 19:17

Vezi și

În prezent, locaţia respectivă este folosită drept hală industrială, însă în trecut a fost o fabrică de ţigări. Fumul este atât de dens încât este vizibil de la 5 kilometri. Din primele informaţii, incendiul ar fi pornit la una dintre încăperile din hală.

În spaţiul respectiv îşi desfăşura activitatea o sală de jocuri de noroc. În interior erau depozitate mai multe aparate, dar funcţiona şi o arhivă a uneia dintre firme. Lipite de acest depozit sunt alte două, unul de pesticide, altul de mase plastice. Mai multe maşini de pompieri se îndreaptă în acest moment spre locul unde are loc incendiul.

Localnicii au primit avertizare Ro-Alert

3 autospeciale de stingere cu o capacitate de 5000 litri apă și 800 spumă de la Detasamentul Arad, Garda 2 Ch Criș si Deta;amentul Sebiș au plecat în urma cu aproximativ 1 oră în sprijin la ISU Timiș pentru a intervenii la un incendiu ce se manifestă la ieșirea din Timișoara spre Jimbolia.

De asemenea, în sprijin acționează și 3 servicii voluntare pentru situații de urgență. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la o hală industrială din Timişoara. Fumul este vizibil de la 5 km distanţă. A fost emisă avertizare Ro-Alert