Antena Meniu Search
x

Video "O grămadă de oameni vor muri, probabil", în prima misiune spre Marte, recunoaște Elon Musk. "Va fi inconfortabil"

„O călătorie dificilă și periculoasă din care s-ar putea să nu te mai întorci în viață, dar este o aventură glorioasă, sună atrăgător. Acesta este anunțul pentru misiunea pe Marte”, a declarat Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX, într-un interviu fără perdea despre provocările acestui plan ambițios.

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 09:42

Elon Musk, CEO SpaceX
Elon Musk, CEO SpaceX - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Fondatorul SpaceX a făcut o predicție sumbră, despre riscurile misiunii pe Marte, considerată “o portiță de scăpare pentru oamenii bogați”. „S-ar putea să mori, va fi inconfortabil și probabil că nu va fi mâncare bună”.

Această călătorie “dificilă și periculoasă din care s-ar putea să nu te mai întorci în viață” nu este pentru toată lumea, este de părere miliardarul sud-african, scrie The New York Post.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„O grămadă de oameni vor muri, probabil, la început, dar va fi o aventură glorioasă”, a afirmat Elon Musk, cu zâmbetul pe buze. 

Compania SpaceX a lansat peste 100 de rachete în ultimii 10 ani, într-un efort uriaș de a face posibile călătoriile îns copuri turistice pe Lună și pe planeta Marte, însă numeroase prototipuri au explodat înainte de a-și atinge scopul. 

Cu toate acestea, Musk a estimate că SpaceX va putea transporta oameni pe Marte în 2026. 

Musk, în vârstă de 49 de ani, cu o avere estimată de peste 180 de miliarde de dolari, are ambiţia să colonizeze planeta Marte, dar are ambiţii şi în alte sectoare, precum criptomoneda şi inteligenţa artificială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "O grămadă de oameni vor muri, probabil", în prima misiune spre Marte, recunoaște Elon Musk. "Va fi inconfortabil"