Antena Meniu Search
x

Video O mamă din Olt şi-a ucis în bătaie bebeluşul de 2 luni, pentru că plângea. Tânăra de 25 de ani și-a aflat sentinţa

O tânără mamă de 25 de ani din Lituania, stabilită în Stoeneşti, județul Olt, a fost condamnată la 18 ani de închisoare, după ce și-a ucis fiica de numai 2 luni, pentru că nu mai suporta să o audă cum plânge. Oroarea a avut loc în iunie 2020, iar sentinţa nu este este un definitivă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2021, 13:08

În primă instanță, Tribunalul Olt a decis o pedepasă de 8 ani și 3 luni de închisoare pentru tânăra mamă. Sentinţa a fost atacată şi retrimisă la tribunal pentru rejudecare, iar în urmă cu câteva zile, judecătorii au decis să o trimită pe femeie 18 ani după gratii. 

Hotărârea nu este însă una definitivă.

"În baza art. 38 alin. 1 Cod penal rap. la art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal contopeşte pedepsele aplicate inculpatei pentru faptele deduse judecăţii urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 16 ani închisoare la care adaugă o treime din cealaltă pedeapsă respectiv 2 ani închisoare urmând sa execute pedeapsa rezultantă de 18 ani închisoare in regim de detenţie", se arată în decizia pronunţată în şedinţa publică din 20 mai, la Tribunalul Olt.

Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. 

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a fost ucisă de mamă pentru că nu se oprea din plâns

Reamintim că, în iunie 2020, o tânără mamă lituaniană stabilită în Olt a fost reţinută de autorităţi, după ce şi-a ucis în bătaie bebeluşul.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a declarat atunci că femeia și-a lovit fetița și a zguduit-o puternic, provocându-i un hematom la nivelul creierului. Pentru că micuța nu a tăcut și a continuat să plângă, mama sa a lovit-o o de marginea pătuțului și i-a fracturat coloana.

Anca Anuţa, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt: A exercitat acte de violenţă asupra fiicei sale, minora în vârstă de două luni, în urma loviturii aplicate, minora decedând.

Inițial, femeia a dat vina pe celălalt copil, în vârstă de 2 ani, care ar fi tras bebeluşul din pat.

Până la urmă, însă, tânăra şi-a recunoscut fapta. 

”Tati, nu putem să fim supărați pe nimeni!”

Femeia, de naționalitate lituaniană, locuia din anul 2018 în Stoenești. La momentul producerii tragediei, tatăl copilei se afla la muncă, în Marea Britanie. După ce a aflat de moartea fiicei lui, bărbatul a postat un mesaj plin de durere pe Facebook.

„Copila mea, ştiu că vezi şi auzi totul. Ştiu că ti-ai dorit să îl faci pe tati fericit. Ştiu că mi-ai zâmbit şi mi-ai dat putere. Frăţiorul tău stie cum te cheama. Şi in inima lu’ tati tu vei trăi mereu, o să îti retin doar ochisorii dulci şi zâmbetul tău cald. Nu putem să fim supărati pe Dumnezeu, tati, nu putem să fim supărati pe nimeni! Tu ştii că tati te iubeşte, să fii bună cu prietenii tăi îngerasi şi să îl faci pe Dumnezeu mândru de tine. Să te odihneşti în pace, lumina ochilor mei ce s-au stins odată cu tine!“, a scris bărbatul pe reţeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O mamă din Olt şi-a ucis în bătaie bebeluşul de 2 luni, pentru că plângea. Tânăra de 25 de ani și-a aflat sentinţa