Antena Meniu Search
x

O mamă din Prahova a fugit de acasă împreună cu fiul ei de 9 ani. Au fost dați dispăruți și sunt căutați de poliție

Elena Adina Dorobăț, o tânără mamă din Prahova, și fiul ei de 9 ani, Andrei Daniel, au fost dați dispăruți și sunt căutați de poliție. Alerta a fost dată de soțul femeii, care le-a spus agenților că soția lui a plecat voluntar de acasă împreună cu băiețelul lor, fără să se mai întoarcă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.03.2022, 11:12

O mamă din Prahova a fugit de acasă împreună cu fiul ei de 9 ani. Au fost dați dispăruți și sunt căutați de poliție
O mamă din Prahova a fugit de acasă împreună cu fiul ei de 9 ani. Au fost dați dispăruți și sunt căutați de poliție - IPJ Prahova

Polițiștii prahoveni caută o tânără în vârstă de 30 de ani, din comuna Salcia, care a plecat de acasă împreună cu fiul ei de 9 ani și nu s-a mai întors. Cei doi ar fi părăsit domiciliul joi seară, 24 martie, sesizarea privind dispariția celor doi fiind făcută abia după trei zile.

"La data de 27 martie  a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Apostolache au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, soția sa, Elena Adina Dorobăț, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în comuna Salcia, a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor Andrei Daniel Dorobăț, în vârstă de 9 ani, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 17:00, fără a se mai întoarce", transmite IPJ Prahova într-un comunicat.

Mama și fiul ei de 9 ani, căutați de poliție

Semnalmente Elena Adina Dorobăț:

Pe acelaşi subiect
  • înălțime aproximativ 1,67 m
  • greutate aproximativ 60 de kg
  • constituție atletică, păr lung, roșcat, față ovală, ochi căprui, prezentând o aluniță pe partea dreaptă a nasului

Semnalmente Andrei Daniel Dorobăț:

  • înălțime aproximativ 1,20 m
  • greutate 35 kg
  • față rotundă, păr blond, ochi căprui, fără semne particulare

La momentul plecării femeia ar fi fost îmbrăcată cu geacă neagră, pantaloni tip jeans și ghete negre, iar minorul, cu o geacă de fâș albastră, pantaloni tip jeans, purtând încălțăminte sport albă. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea celor doi sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O mamă din Prahova a fugit de acasă împreună cu fiul ei de 9 ani. Au fost dați dispăruți și sunt căutați de poliție