Antena Meniu Search
x

Doi fraţi care au dispărut misterios dintr-un trib din Amazon au fost găsiţi în viaţă după 27 de zile de la dispariţie

Miracol după 27 de zile! Doi fraţi, de şase şi opt ani, care au dispărut misterios dintr-un trib din Amazon au fost găsiţi într-o pădure tropicală.

de Monica Palade

la 17.03.2022, 13:38

Glaco Carvalho Ribeiro și Gleson Carvalho Ribeiro au plecat să vâneze păsări în Manicore, Brazilia, pe 18 februarie. Iar de atunci, nimeni nu le-a mai dat de urmă.

Miracol după 27 de zile

Cei doi au fost găsiţi în stare avansată de malnutriție, având nevoie de îngrijiri medicale, pe 15 martie, potrivit presei locale. Departamentul de Pompieri Manicoré a înființat o echipă de căutare și salvare pentru a da de urma băieților, dar mai târziu a anulat căutarea, după ce nu a reușit să-i găsească.

Însă comunitatea indigenă Palmeira nu a renunțat niciodată. Un bărbat care tăia lemne în pădurea tropicală amazoniană i-a descoperit pe băieți, la aproximativ o lună mai târziu. Imaginile îi arată pe cei doi extrem de slăbiţi. Experții în sănătate au transmis recomandări medicilor din Manicore pentru a se asigura că fraţii sunt în siguranță.

Copiii au fost duși de urgență la primăria locală cu barca și era de așteptat să fie transferați cu avionul în capitala statului Manaus astăzi, a confirmat Secretariatul pentru Securitate Publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Doi fraţi care au dispărut misterios dintr-un trib din Amazon au fost găsiţi în viaţă după 27 de zile de la dispariţie