Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "O să ne caute, ştie unde locuim". Cristina şi-a întâlnit călăul la tribunal. Notarul cuțitar din Târnăveni a obținut amânarea procesului

A fost înjunghiată şi lasată să moară de fostul iubit, un notar cunoscut din Târnăveni, însă Claudia s-a luptat pentru viaţa ei şi a ieşit învingătoare. Ieri, la mai bine de 7 luni de la atacul sângeros, femeia a primit o nouă lovitură. După ce i-a convins pe judectori să îl lase în arest la domiciliu, agresorul a avut noroc şi de acestă dată, după ce a obţinut o amânare a procesului. 

de Sorin Tanţoş

la 25.07.2024 , 08:37

Cristina Oltean, victima: Întruna îmi spunea: De ce nu mai mori odată? Chiar nu mai am putere. Îmi este teamă că o să facă din nou ceea ce a făcut.

9 decembrie 2023. Era ziua în care viaţa Claudiei a luat o întorsătură dramatică. Deşi a scăpat ca prin minune de furia criminală a fostului iubit, care a înjunghiat-o şi abandonat-o pe bancheta din spate a maşinii, femeia încă retrăieşte fiecare moment. 

Cristina Oltean, victima: Nu este zi în care să nu mă gândesc la ce am păţit.

Vezi și

Acum, la mai bine de 7 luni distanţă de momentul acela, Claudia speră să-şi găsească dreptatea.

Pe acelaşi subiect

Cristina Oltean, victima: Îmi este teamă în continuare că o să fie o sentinţă cu, adică nu o să fie cu executare, că va fi cu suspendare. Cel mai probabil o să ne caute, ştie unde locuim. 

Notarul cuţitar a obţinut amânarea procesului

Cu toate că fricile femeii sunt întemeiate, luna trecută, atacatorul acesteia i-a convins pe judectori că nu a avut intenţia de a-şi ucide fosta parteneră. Astfel, bărbatul a fost pus în arest la domiciliu.  

Cristina Oltean, victima: Dacă îi părea rău, mă ducea la spital. 

Ieri, Claudia a avut o nouă povară de dus. În timpul unei noi înfăţisări la curtea de apel Târgu Mureș, femeia a trebuit să-l privească în ochi pe cel care a fost la un pas de a o ucide.

Vasile Costea, avocatul notarului: Nu s-a făcut nimic. E doar o chestie de procedură.

Cezara Bogoș, avocata victimei: Dosarul cauzei este la Înalta Curte şi nu s-a întors. S-a acordat un termen scurt în august. S-a solicitat schimbarea încadrării juridice din tentativă la omor formă simplă la omor calificat.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 9 august.   

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "O să ne caute, ştie unde locuim". Cristina şi-a întâlnit călăul la tribunal. Notarul cuțitar din Târnăveni a obținut amânarea procesului