Antena Meniu Search
x

Video "Am reuşit să scap, mi-a pus piedică. Primul cuţit a fost în plămânul stâng". Mărturia șocantă a femeii din Mureș, înjunghiată de fostul iubit și lăsată să moară

A fost înjunghiată de fostul iubit, un notar cunoscut din Târnăveni, şi abandonată în maşină, ca să moară. Însă Claudia a luptat cu ultimele puteri şi, ca prin minune, a scăpat cu viaţă. La mai bine de două săptămâni de atunci, femeia retrăieşte cu groază clipele prin care a trecut. Mai mult, monstrul cu chip de om, încearcă acum să îi înduplece pe judecători, ca să primească o pedeapsă mai blândă. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 29.12.2023, 08:25

Vezi și

9 decembrie 2023. De atunci timpul pare că a stat în loc pentru Claudia. Încă aflată pe patul de spital, femeia de 38 de ani poveşteşte cu groază clipele prin care a trecut.

Cristina Oltean, victimă: Şi în gândul meu am zis că trebuie să ies din maşină, pentru că dacă nu ies, următorul o să fie în inimă. 

După ce victima a pus punct relaţiei, notarul de 41 de ani a convins-o să se întâlnească pentru a purta o discuţie amicală. În realitate, în mintea bărbatului se conturase un plan diabolic. Individul a mers spre Blaj, oraşul natal al femeii, iar după ce aceasta a urcat în maşină, a pornit în rombă spre Târnăveni.

A plimbat-o cu maşina aşteptând să moară.

Pe acelaşi subiect

Însă, după nici 10 kilometri, agresorul a oprit la marginea unei păduri. Nu a durat mult până a scos cuţitul şi a înjunghiat-o.

Cristina Oltean, victimă: Am reuşit să scap, dar m-a prins de palton, mi-a pus piedică şi am căzut în genunchi. În momentul acela primul cuţit a fost în plămânul stâng.

Şi nu s-a oprit aici, a urmat o ploaie de lovituri, minute în şir. Din cauza durerii mari, femeia şi-a pierdut cunoştinţa. Fără gram de remuşcare, bărbatul i-a cărat trupul până la maşină, iar apoi a abandonat-o pe bancheta din spate.

După zile întregi de spitalizare, Claudia se recuperează şi se simte mai bine

Ana Grigore, reporter Observator: După ce a lăsat-o pe femeie să agonizeze, sperând că îşi va da ultima suflare, un echipaj de poliţie care treceau prin zonă a observat autoturismul parcat în apropierea unei căi ferate.

Raul Ionaş, IPJ: A deschis portiera autoturismului şi a strigat: Ajutor, ajutor, mă omoară! 

Atunci femeia de 38 de ani a fost transportată la spital unde a ajuns direct pe masa de operaţie. Iar agresorul, încătuşat şi reţinut pentru tentativă de omor.

După zile întregi de spitalizare, Claudia se recuperează şi se simte mai bine. Însă a primit o veste şocantă, atacatorul ei a cerut o măsură mai blândă la Curtea de Apel Târgu Mureş. Astăzi magistraţii vor decide dacă arestul preventiv se va prelungi sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Am reuşit să scap, mi-a pus piedică. Primul cuţit a fost în plămânul stâng". Mărturia șocantă a femeii din Mureș, înjunghiată de fostul iubit și lăsată să moară