Antena Meniu Search
x

Video "Ajutor, ajutor, mă omoară!" Un bărbat din Mureş şi-a înjunghiat fosta iubită, apoi a plimbat-o cu maşina aşteptând să moară. Doi poliţişti i-au stricat planul diabolic

Poliţiştii care au salvat-o pe femeia înjunghiată de fostul iubit, un notar din Mureş, povestesc cu groază momentul în care au descoperit-o pe aceasta agonizând în maşina bărbatului. Între timp, femeia a fost operată şi se află acum în afata oricărui pericol, însă va trebui să mai stea o perioadă sub supravegherea medicilor. Atacatorul a fost arestat preventiv. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional. 

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 10:31

Vezi și

Planul bărbatului a fost cât se poate de diabolic. Individul a mers la Blaj, oraşul natal al femeii, de unde a luat-o cu maşina, apoi au pornit amândoi spre Târnăveni. După o discuţie aprinsă, acesta a înjunghiat-o de mai multe ori şi a lăsat-o agonizând pe bancheta din spate. Mai apoi s-a plimbat cu ea două ore, așteptând ca în urma hemoragiei să moară. Doar că, în timp ce se deplasau pe DN 15, un echipaj de poliţie aflat în patrulare i-a stricat planul macabru. 

Raul Ionaș, agent de poliție: Un autoturism care staţiona neregulamentar şi am decis împreună cu colegul meu să vedem ce se întâmplă cu autotursimul respectiv. Persoana aflată pe scaunul din dreapta a deschis portiera autoturismului şi a strigat: "Ajutor, ajutor, mă omoară!"

Femeia a fost însă salvată la timp de doi poliţişti

Cei doi agenţi au reacţionat prompt şi au reuşit să îl scoată pe agresor din autoturism, apoi să îl imobilizeze. Tot ei i-au acordat victimei primul ajutor până la sosirea echipajului medical. 

Raul Ionaș, agent de poliție Secţia 12 Luduş: Pentru mine a însmenat omul potrivit la locul potrivit, în sensul că am salvat o viaţă...Asta este datoria mea de poliţist.

Femeia de 38 de ani a scăpat ca prin minune, datorită celor doi poliţişti. Acum se află în afara oricărui pericol - a fost operată iar medicii spun că se recuperează rapid. 

Mariana Negoiță, purtător de cuvânt Spitalul clinic județean de urgență Târgu Mureș: Pacienta este internată pe secţia chirurgie generală. Stare generală bună, cu evoluţie favorabilă. În aproximativ o săptămână, aceasta va fi externată.  

Atacatorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, însă la scurt timp a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, însă solicitarea i-a fost respinsă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ajutor, ajutor, mă omoară!" Un bărbat din Mureş şi-a înjunghiat fosta iubită, apoi a plimbat-o cu maşina aşteptând să moară. Doi poliţişti i-au stricat planul diabolic