Antena Meniu Search
x

Video Înjunghiată de fostul iubit, un notar respectat, o femeie din Blaj a scăpat ca prin minune. Bărbatul a lăsat-o în maşină, să moară lângă şina de tren

O femeie de 38 de ani din Blaj a scăpat ca prin minune, după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, un notar public. După ce a atacat-o cu un cuţit, bărbatul a lăsat-o să agonizeze pe bancheta maşinii. Salvarea victimei a venit în ultimul moment de la un echipaj de poliţie care trecea întâmplător prin zonă.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 15.12.2023, 19:34

Vezi și

Notarul de 41 de ani şi-a convins fosta iubită să se revadă, sâmbăta trecută, după ce în urmă cu trei săptămâni au pus punct relaţiei de doi ani. Bărbatul a mers la Blaj, oraşul natal al femeii, de unde a luat-o cu maşina, apoi au pornit amândoi spre Târnăveni. După câţiva kilometri, probabil înfuriat că fosta iubită nu doreşte să se împace cu el, a înjunghiat-o de mai multe ori.

Înjunghiată de fostul iubit şi abandonată în maşină, lângă calea ferată

"A aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în zona toraco-abdominală", a declarat Oreviceanu Gianina, procuror.

"După ce a atacat-o, bărbatul a lăsat-o pe femeie să agonizeze, sperând că îşi va da ultima suflare. Un echipaj de poliţie, care trecea întâmplător prin zonă, a observat autoturismul în apropierea unei căi ferate. Li s-a părut ceva suspect, aşa că agenţii au decis să legitimeze şoferul. Când s-au apropiat de maşină au descoperit victima, pe bancheta din spate", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost imediat preluată de o ambulanţă şi dusă la camera de gardă a Spitalului din Târgu Mureş. Medicii au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă însă acum este în afara oricărui pericol.

Bărbatul e un notar cunoscut din Târnăveni

Atacatorul este un cunoscut notar din Târnăveni, acolo unde lucra împreună cu fosta soţie. După mariajul eşuat a încercat să îşi refacă viaţa alături de femeia de 38 de ani. Oamenii din localitatea Iernut, acolo unde locuieşte, sunt şocaţi de cele întâmplate.

"Mie nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Acum 2-3 ani a divorţat. Probabil a căzut într-o depresie, acesta e răspunsul ca un om să facă aşa ceva", spune un vecin. "Nu am auzit despre ei să fie ceva rău. Eu atât ştiu, că era familie bună", zice altcineva. "Am auzit că a vrut să o arunce în Mureş, în apă sau ceva de genul", comentează alt vecin.

Notarul este acum acuzat de tentativă de omor. "A fost sesizat judecătorul din cadrul Curţii de Apel din Târgu Mureş, cu propunere de arestare a inculpatului. Această propunere a fost însuşită şi în prezent propunerile sunt continuate, faţă de acest inculpat, în stare de arest preventiv", a precizat Oreviceanu Gianina, procuror.

În ultimii opt ani, peste 400 de femei au fost omorâte de soţi, iubiţi sau foşti parteneri. Iar în 2022 s-au înregistrat peste 70.000 de cazuri de violenţă domestică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Înjunghiată de fostul iubit, un notar respectat, o femeie din Blaj a scăpat ca prin minune. Bărbatul a lăsat-o în maşină, să moară lângă şina de tren