Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă beată din Neamţ a băgat trei oameni în spital. Abia putea să sufle în etilotest: "Nu mai pot aşa! De unde, Doamne iartă-mă, să am atâta aer?"

S-a urcat beată la volan şi a băgat trei oameni în spital. Vorbim despre o şoferiţă din Neamţ care a pierdut controlul volanului atunci când o maşină nu i-a dat prioritate şi s-au ciocnit violent. Femeii i-a fost foarte greu şi să sufle în etilotest. După mai multe încercări eşuate, a venit rezultatul: 1,15 miligrame alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 13:17

Vezi și

După accidentul care a avut loc pe DN15, pe direcţia Bicaz-Piatra Neamţ, şoferiţa neatentă a fost pusă faţă-n faţă cu aparatul etilotest.

Suflaţi mai tare!

Dar cât, Doamne iartă-mă? Ce aparate aveţi dumneavoastră aici, de nu măsoară?...

Dacă nu suflaţi...

Pe acelaşi subiect

De condus putea conduce, dar de suflat... pace. 

Mai tare, mai tare acum, mai tare!

Iar nu mai am! Dar nu mai pot aşa! Aer. De unde, Doamne, iartă-mă, să am atâta aer?

Mai facem o dată!

Şi au fost multe încercări, pentru că şi poliţistul a fost răbdător.

Vă opriţi! Cu forţă! Mai tare!

Nu pot să respir aşa de tare.

Hai, hai!

Şoferiţa avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cu chiu, cu vai, la a şaptea încercare, şoferiţa a reuşit să tragă suficient aer în piept şi să sufle. A picat însă testul. Avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aţi consumat foarte mult alcool. Căutaţi certificatul şi asigurarea maşinii. 

Femeia a pierdut controlul volanului în momentul în care un alt autoturism, care circula pe drum fără prioritate, a ajuns în faţa ei. Cel mai probabil, din cauza alcoolemiei mari, nu a reuşit să frâneze la timp şi a intrat cu maşina în autoturismul în care se aflau trei femei. După impact, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri şi o ambulanţă pentru salvarea victimelor. Acestea au ajuns la spital, iar şoferiţa turmentată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O şoferiţă beată din Neamţ a băgat trei oameni în spital. Abia putea să sufle în etilotest: "Nu mai pot aşa! De unde, Doamne iartă-mă, să am atâta aer?"