Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a spulberat un pieton pe trecere, în Slatina, avea permisul reţinut din 2019 după ce lovise un alt pieton şi fugise

Cu permisul reținut din 2019, circula fără probleme prin Slatina. Este tupeul unui tânăr de 25 de ani care, sâmbătă, a provocat un accident teribil, în urma căruia un bărbat a murit. Împotriva sa nu s-a luat până acum nicio măsura preventivă, deși nu e la prima abatere.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 22.08.2021, 20:46

Vezi și

Un bucureştean a murit după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din Slatina. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul este proiectat câţiva metri în aer în urma impactului.

Şoferul avea permisul reţinut din 2019, dar le-a spus poliţiştilor că poate circula cu o dovadă obţinută de la procurorul care ancheta accidentul din 2019. Atunci a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului.

Cum a fost posibil să circule cu o dovadă atât de mult timp? Pandemia i-a fost de ajutor şi faptul că în starea de urgenţă şi în starea de alertă legislaţia s-a schimbat continuu şi nu a mai fost nevoit să meargă în faţa oamenilor legii pentru reînnoirea acestei dovezi.

Şoferul din Slatina, fiul unui avocat şi ginerele unui poliţist de la rutieră

Şi probabil că ar fi circulat mult şi bine dacă sâmbătă nu ar fi fost implicat într-un alt accident, mortal. De această dată a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat de 68 de ani. Şoferul circula cu viteză, spun martorii, şi nu a frânat.

Cazul a stârnit revoltă în mediul online, în special în rândul celor care au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi se tem că tânărul ar putea scăpa nepedepsit cu atât mai mult cu cât împotriva sa nu a fost luată nicio măsură preventivă. Tot oamenii povestesc că este fiul unui avocat şi ginerele unui poliţist de la rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferul care a spulberat un pieton pe trecere, în Slatina, avea permisul reţinut din 2019 după ce lovise un alt pieton şi fugise