Antena Meniu Search
x

Video BMW filmat cum spulberă pe contrasens un poliţist pe motocicletă. Accident mortal surprins de o cameră de bord, pe o autostradă din Rusia

Un poliţist rutier în vârstă de 38 de ani a murit pe loc, după ce a fost lovit în plin de un BMW care circula pe contrasens, în timp ce încerca să depăşească alte două maşini. Accidentul teribil a fost filmat pe o autostradă din regiunea Kirov, în Rusia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.08.2021, 12:42

Vezi și

Alexander era căsătorit şi avea un băieţel. Miercuri, 18 august, bărbatul de 38 de ani, poliţist rutier de profesie, circula regulamentar cu motocicleta, pe autostrada din Kirov, când, la kilometrul 617, a fost spulberat de un BMW.

Bolidul rula cu viteză pe contrasens, în şoferul de 44 de ani încercând să depăşească alte două maşini. Camera de bord a uneia dinte cele două autoturisme, care circulau regulamentar, a filmat nenorocirea. În imagini se vede cum motocicleta Suzuki a poliţistului este lovită în plin de BMW, impactul fiind unul devastator. Motociclistul a fost aruncat zeci de metri în aer, în timp ce resturi din motocicletă au zburat pe şosea. 

Din păcate, tânărul de 38 de ani nu a supravieţuit accidentului. "Este mare durere în familie. Şoferul BMW-ului a încălcat în mod brutal regulile şi mi-a omorât fratele, care era poliţist. A lăsat în urmă o soţie distrusă şi un copil", a declarat sora motociclistului pentru presa rusă, care a publicat imaginile accidentului.

O fetiţă de 2 ani şi părinţii ei, morți într-o Kia Rio strivită de două camioane, pe un pod din Rusia

Pe acelaşi subiect

Tot în Rusia, un groaznic accident rutier a avut loc la sfârşitul lunii trecute. Un tânăr de 29 de ani, soția lui de 25 de ani și fiica lor de 2 ani și-au găsit sfârșitul pe un pod din Ulianovsk, un oraș aflat pe râul Volga.

O cameră de bord a filmat momentul șocant în care un autoturism Kia Rio este lovit violent din spate de un camion. Mașina, în care se aflau cei trei membri ai familiei era staționată în spatele unui alt camion, astfel că, în urma impactului teribil, autoturismul a fost făcut praf între cele două vehicule de mare tonaj. Tatăl de 29 de ani, care se afla la volanul mașinii, a murit pe loc, iar fiica sa de 2 ani nu a apucat să vadă spitalul. Mama copilei, o tânără de 25 de ani, a fost dusă la Terapie Intensivă, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

Şoferul camionului era băut în momentul producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » BMW filmat cum spulberă pe contrasens un poliţist pe motocicletă. Accident mortal surprins de o cameră de bord, pe o autostradă din Rusia