Antena Meniu Search
x

Video Misterul oaselor găsite pe un teren din Făgăraș se adâncește. Tatăl fetiței dispărute în urmă cu două decenii refuză să creadă că e Mădălina lui

Misterul din jurul oaselor găsite pe un teren din Făgăraş şi despre care autorităţile cred că ar putea fi ale unei fetiţie dispărute acum două decenii se adânceşte. Tatăl natural al copilei a stat de vorbă cu reporterii Observator şi povesteşte că atunci când a dispărut cea mică a crezut că tatăl vitreg i-a făcut rău. Bărbatul suspectat că ar fi ucis-o şi apoi a îngropat-o n-a mai fost văzut prin oraș, în ultima vreme.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.11.2021, 20:28

Vezi și

Cu lacrimi în ochi, tatăl natural al Mădălinei încă mai speră că fiica lui este în viaţă.

Ioan Vârtan, tatăl biologic al Mădălinei: ”Eu sper să nu fie Mădă acolo. Este speranţa mea de tată”.Ani de durere şi de întrebări fără răspuns au trecut peste el, însă şi acum îşi aminteşte momentul în care a aflat că fiica lui a dispărut fără urmă.

Ioan Vârtan, tatăl biologic al Mădălinei: ”Pe 1 mai, daca îmi aduc bine aminte, în 2002, a venit fosta soacra şi zice a disparut fata. Era mai retrasă de felul ei, se juca cu fetele, cu copii, dar nu era să plece, să dispară de acasă”.

Şi el, şi alţii au crezut mereu că vinovat pentru dispariţia copilei a fost tatăl vitreg, în grija căruia Mădălina şi fratele ei au fost lăsaţi de mama plecată la muncă în străinătate.

Pe acelaşi subiect

Familia Mădălinei îl suspectează pe tatăl vitreg că ar fi omorât-o pe copilă

Ioan Vârtan, tatăl biologic al Mădălinei: ”El a anunţat politia. Atunci pe moment am zis că el i-a facut ceva sau a aruncat-o pe Olt”.

Rudă: ”Zicea că nu ştie unde a dispărut, nu o găseşte nimeni. Au căutat-o peste tot, nu au gasit urme, si cu caini si cu tot, au cautat-o peste tot”.

După aproape două decenii, poliţiştii au primit informaţii că fata ar fi fost îngropată pe o stradă din oraş. Au săpat şi au dat de oase.

Anchetatorii au găsit oase într-o zonă în care erau grădini, în urmă cu 19 ani

Claudiu Loghin, reporter Observator: ”Gropile au o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrași și sunt săpate în partea de est a Municipiului Făgăraș pe un teren viran.În acest loc, acum 19 ani şi şase luni, atunci când a dispărut Mădalina, era o zona cu grădini de zarzavaturi”.

În ziua dispariţiei, tatăl vitreg l-a luat pe fratele fetei şi au mers la grădina de la marginea oraşului. L-a lăsat singur pe cel mic şi s-a întors acasă. A lipsit mai bine de o oră.

Rudă: ”Pe copil l-a lasat la gradinuţă. El a plecat acasă, nu ştiu la ce. Si el cand a venit la gradina a zis Alinut, a disparut. Aia a fost tot. A intrat în pământ, nu l-a mai căutat nimeni, nu l-a arestat nimeni”.

Bărbatul este încă de negăsit. Între timp, poliţiştii au luat probe ADN de la fratele Mădălinei ca să vadă dacă oasele sunt, într-adevăr, ale ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Misterul oaselor găsite pe un teren din Făgăraș se adâncește. Tatăl fetiței dispărute în urmă cu două decenii refuză să creadă că e Mădălina lui