Antena Meniu Search
x

Mario, un băiețel din Botoșani, este dispărut de două zile. Puștiul de 12 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Mario Andrei Dincă, un băiat în vârstă de 12 ani, este căutat de poliție, după ce a fost dat dispărut în Botoșani. Familia a sesizat dispariția minorului la poliție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2021, 09:23

Băiatul de 12 ani, de loc din comuna Dumești, județul Botoșani, a plecat de acasă duminică, 7 noiembrie, și nu s-a mai întors.

"Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 12 ani, din comuna Durnești, care a părăsit domiciliul în 7 noiembrie a.c., iar până în prezent nu a revenit", a transmis într-un comunicat IPJ Botoșani.

Mario Andrei Dincă

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea lui Mario Andrei Dincă

Pe acelaşi subiect

Semnalmente Mario Andrei Dincă:

- 1,40 m înălțime, 40 de kg, păr șaten, ochi albaștri, fața ovală, gropiță la nivelul bărbiei.

La momentul dispariției, Mario Andrei Dincă era îmbrăcat cu o geacă lungă din fâș de culoare albastră, cu dungi gri în zona umerilor, având inscripția GEOX.

Purta pantaloni de tip blue-jeans de culoarea albastră, pe cap avea o căciulă roșie cu brăduți verzi, iar în picioare avea încălțăminte din cauciuc de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului dispărut sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mario, un băiețel din Botoșani, este dispărut de două zile. Puștiul de 12 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors