Antena Meniu Search
x

O tânără mămică din Galați și-a găsit bebelușul mort în pat. Femeia mai are 6 copii, iar tatăl lor a murit într-un accident

Tragedie în comuna Smârdan, județul Galați, acolo unde o tânără de 28 de ani, mamă a nu mai puțin de 7 copii, și-a găsit bebelușul de numai 3 luni mort în pat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2020, 17:34

Bebeluş mort în Galați
O tânără mămică din Galați și-a găsit bebelușul mort în pat. Femeia ar fi hrănit-o pe copilă la primele ore ale dimineții - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • Beblușul mort a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde se va stabili ce anume a dus la deces.
  • Mama a fost audiată de poliţişti.

Nenorocirea a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri.

Alarma a fost dată chiar de mama copilei, care când s-a trezit, a observat că fetița nu mai respira. Femeia şi-ar fi hrănit copila la prima ora a dimineţii şi apoi, în jurul orei cinci, ar fi găsit-o moartă.

A sunat la 112 și a cerut ajutorul, însă medicii de pe Ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru micuță.

"Un echipaj al SAJ Galaţi a intervenit în acest caz, dar au găsit copilul, un sugar în vârstă de trei luni, deja decedat.

Era vorba despre o fetiţă care avea deja instalată rigiditatea, avea şi urme de vărsătură la gură", a declarat pentru Monitorul de Galați dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.

Mama copilei, audiată de polițiști

Beblușul mort a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde se va stabili ce anume a dus la decesul acestuia.

Între timp, mama a fost audiată de poliţişti, care au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

"Polițiștii au mers la fața locului și, după o primă examinare sumară a victimei, au constată că aceasta nu avea pe corp urme vizibile de violență. Urmează ca, în urma necropsiei, să fie stabilită cauza exactă a decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Ceilalalți 6 copii ai femeii, luați de stat

Jurnaliștii de la Monitorul de Galați susțin că ceilalți șase copii ai tinerei din Smârdan i-au fost luaţi de stat în centre de plasament deoarece nu avea grijă de ei.

Tatăl fetiţei a murit în vară, într-un accident de circulaţie, iar acum femeia locuia cu mama ei şi cu fetiţa.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără mămică din Galați și-a găsit bebelușul mort în pat. Femeia mai are 6 copii, iar tatăl lor a murit într-un accident