Antena Meniu Search
x

Un șofer beat s-a înfipt cu mașina într-un morman de zăpadă. Bărbatul a condus minute bune când pe sensul său, când pe contrasens

Ameţit bine, un şofer de 39 de ani s-a urcat la volan şi a condus minute bune în zig-zag până a ajuns cu maşina pe marginea drumului.  

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 09:07

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri seară pe strada Electrolizei din Baia Mare. Un alt şofer a surprins cu ajutorul camerei de bord felul în care cel din faţa sa mergea când pe sensul său, când pe contrasens. Cursa şoferului beat s-a terminat într-un morman de zăpadă, în care s-a înfipt cu maşina.

Martorul a alertat serviciul 112, iar la faţa locului au sosit poliţiştii. Şoferul vinovat a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,84 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au lăsat fără permis pentru 90 de zile, şi i-au pregătit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un șofer beat s-a înfipt cu mașina într-un morman de zăpadă. Bărbatul a condus minute bune când pe sensul său, când pe contrasens