Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a devenit erou în Italia după o urmărire ca în filme. Până şi poliţia i-a mulţumit pentru ce a făcut

Un român a devenit erou în Italia după ce a reuşit să prindă un hoţ care jefuise o bătrânică.

de Redactia Observator

la 28.01.2022 , 10:04

Un român a devenit erou în Italia după o urmărire ca în filme. Până şi poliţia i-a mulţumit pentru ce a făcut
- ANSA

Întâmplarea a avut loc în piaţa oraşului Pesaro. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a observat că un tânăr italian i-a furat bicicleta unei bătrâne care îşi făcea cumpărăturile. Fără să stea pe gânduri, românul a luat-o la fugă după hoţ, informează publicaţia Il Resto del Carlino.

În timp ce alerga după tâlhar, românul a alertat şi un poliţist pe care l-a întâlnit întămplător pe stradă. Omul legii şi-a anunţat colegii şi a plecat şi el în urmărirea hoţului. Cei doi au reuşit să-l prindă pe tânăr, dar acesta a reuşit "să evadeze" în momentul în care poliţistul anunţa prin staţie că l-a prins. A urmat o nouă cursă şi din nou românul a reuşit să-l prindă.

Între timp, au ajuns şi colegii poliţistului, iar de această dată italianul nu a mai putut scăpa. Poliţia italiană i-a mulţumit românului pentru gestul său, iar tânărul italian, în vârstă de 24 de ani, a fost trimis în faţa judecătorilor. Bicicleta furată a fost returnată bătrânei, iar hoţul a fost condamnat la nouă luni de închisoare şi a primit o amendă de 300 de euro.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Un român a devenit erou în Italia după o urmărire ca în filme. Până şi poliţia i-a mulţumit pentru ce a făcut