Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Omul de afaceri Liviu Jitea si alte sapte persoane, arestati preventiv pentru contrabanda cu alcool

Omul de afaceri Liviu Jitea si alte sapte persoane au fost arestati preventiv, duminica, de Tribunalul Galati, in dosarul de contrabanda cu alcool cu un prejudiciu de opt milioane de euro, procurorii DIICOT facand recurs la decizia magistratilor.

de Redactia Observator

la 10.03.2013 , 11:37

Procurorii DIICOT au propus arestarea preventiva a lui Alexandru Bortos, Lucian Datcu, Mircea Liviu Jitea, Raluca Milea  Florenta Mona Ionescu, Neculai Bica, Mihai Viorel Tucan, Valentina Tucan, Ciprian Neagu, Nicuta Robu, Antoaneta Iuliana Georgian, Stoica Cristea, Decebal Vasile Taranciuc, Danut Panciu, Marian Gutan, Marian Catalin Irimia, Costica Creita, Ionut Marianov Grajdeanu.

Ulterior, magistratii Tribunalului Galati au emis mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pentru Liviu Jitea si alte sapte persoane, iar procurorii au facut recurs la decizia instantei.

   

Articolul continuă după reclamă

Sambata, omul de afaceri Liviu Jitea, liderul gruparii de contrabanda cu alcool si alte 17 persoane au fost retinuti de procurorii galateni..

Procurorii si politistii au facut, vineri, 59 de perchezitii in Vrancea, Galati si Braila, la persoane suspectate ca prin contrabanda cu alcool au produs un prejudiciu estimat la opt milioane de euro.

Perchezitiile au avut loc la sedile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate ca fac parte dintr-o grupare infractionala organizata constituita in iulie 2011, care se ocupa cu activitati ilicite in domeniul productiei, transportului si comercializarii alcoolului cu concentratie de 95 -96 de grade, potrivit Politiei Romane.

Potrivit anchetatorilor, liderul acestei grupari era omul de afaceri Mircea Liviu Jitea.

Sursa: Antena 3

Foto: Intact images

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Omul de afaceri Liviu Jitea si alte sapte persoane, arestati preventiv pentru contrabanda cu alcool