Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Operaţie-maraton de peste 24 de ore pentru replantarea piciorului băiatului de 16 ani lovit de tren: ce spun medicii despre starea adolescentului

Adolescentul de 16 ani lovit săptămâna trecută de tren la Vatra Dornei a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la Spitalul de Copii din Iaşi. Medicii-eroi, care i-au salvat braţele Alexiei, au petrecut nu mai puţin de 24 de ore în sala de operaţie.

De Clara Mihociu la 25.01.2023, 07:51
Vezi și

Vorbim despre o intervenţie chirurgicală care a durat mai bine de 24 de ore. Medicii au intrat în sala de operaţie la ora 10:00 dimineaţa şi au ieşit abia a doua zi, după ora 10:00. A fost o interveţie complexă la care s-a lucrat cu zeci de cadre medicale. Vorbim atât despre o reconstrucţie funcţională, s-au făcut o serie de transferuri de ţesuturi, dar de asemenea, toaletarea operaţiei, precum şi o mică intervenţie de chirurgie plastică.

Va mai avea nevoie băiatul şi de alte operaţii, precum şi de recuperare, dar medicii spun că perioada critică a trecut şi spun că starea băiatului e una foarte bună ţinând cont de faptul că a ajuns la spital şi cu multe alte probleme în afară de amputaţia respectivă. În acelaşi timp, medicii spuneau că adolescentul va avea nevoie şi de multă consiliere psihologică.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Operaţie-maraton de peste 24 de ore pentru replantarea piciorului băiatului de 16 ani lovit de tren: ce spun medicii despre starea adolescentului