Antena Meniu Search
x

Video Oraşul din România care pregăteşte din luna mai Târgul de Crăciun. Primăria se laudă deja cu primele decoraţiuni

Oltenii se pregatesc deja de Târgul de Crăciun. Nici nu s-au închis bine porţile târgului de Paşte, că se dă zor cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. E un brand al urbei care atrage turişti, spun cei de la primărie, în vreme ce craiovenii au păreri împărţite. 

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 20:24

Vezi și

Primăvara n-a fost chiar atât de caldă pe cât ne aşteptam, dar chiar să ne gândim la Crăciun e un pic cam mult. La Craiova, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi. Chiar dacă mai avem 223 de zile până la Crăciun, la Craiova e atmosferă de sărbătoare în fiecare zi. Căsuţa Moşului e prima cu care municipalitatea se laudă şi vrea să atragă vizitatorii târgului de Crăciun de anul acesta.

Primăria crede că nu e niciodată prea devreme să înceapă pregătirile pentru Târgul de Crăciun

Oamenii s-au minunat mai întâi, apoi au reacţionat pragmatic: târgul de iarnă e mândria oraşului, aşa că nu e niciodată prea devreme să alegi tema şi să te bucuri de Crăiasa Zăpezii.

"Sunt foarte drăguţe. Cred că tuturor craiovenilor le plac şi, uşor-uşor, începe să arate a oraş turistic. Atâta timp cât şi noi vizităm alte oraşe din alte ţări, nu cred că este prea devreme şi cred că totul trebuie pregătit aşa, din timp.''

Pe acelaşi subiect

"Cam devreme. Şi dorinţa asta acerbă de a ieşi în faţă în rândul comunităţilor… în detrimentul altor lucruri. Oamenii aşteaptă şi altceva, nu numai asta.''

''Mi se pare foarte devreme, adică am avut deja Crăciun înainte.

Nu eşti pregătit să vină încă un Crăciun?

Încă nu, trebuie să vină vara, pantaloni scurţi, să ne plimbăm şi noi.''

Nu e vreme de pierdut, spun cei de la Primărie. Târgul de Crăciun trebuie să rămână în top. 

Marina Andronache, responsabil imagine, primăria Craiova: Aşa ne pregătim de fiecare dată, cu mult timp înainte, mai ales că toate procedurile din legislaţie durează. Şi atunci, ne trebuie cel puţin 6 luni înainte. Târgul de Crăciun deja a devenit un brand al municipiului Craiova. Suntem din ce în ce mai cunoscuţi, am avut locul trei la nivel european.

100.000 de lei costă doar căsuţele ce vor împodobi pieţele în care se desfăşoară târgul. La închiderea lui, casele unicat vor înfrumseţa locurile de joacă din oraş, explică cei de la primărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Oraşul din România care pregăteşte din luna mai Târgul de Crăciun. Primăria se laudă deja cu primele decoraţiuni