Antena Meniu Search
x

Video "Bine, Calafat! Haideți băieți să aplaudăm". Reacția primarului din Calafat, după imaginile cu piața goală de la târgul de Crăciun

În Calafat au fost surprinse imaginile care, credem noi, reprezintă viralul sfârşitului de an. Un concert dedicat spectatorilor a avut loc... fără spectatori la târgul de Crăciun din oraș. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 12.12.2022, 15:17

Vezi și

"Haideţi, băieţi, să aplaudăm! Bine, Calafat! Hai, Calafat! Foarte bine! Haideţi să aplaudăm mai tare!  Şi încă o dată, Calafat! Sunteţi pregătiţi? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine!"

Cu mult aplomb, artista din filmată pe scenă încearcă să întreţină atmosfera în faţa unui public... imaginar, se pare. Niciun trecător nu s-a oprit să vadă show-ul. În schimb, puţinii oameni aflaţi în zonă au scos telefoanele să filmeze momentul ilar. 

Reacția primarului din Calafat după imaginile virale de la târgul de Crăciun

Cei mai mulți dintre localnici fac haz de necaz în fața imaginilor cel puțin bizare. Spun că artista a reușit să promoveze Calafatul, care este acum pe buzele tuturor, chiar dacă nu a reușit să întrețină atmosfera sau să distreze oamenii de aici. Sunt, însă, și unii care spun că așa ceva nu există. Și că imaginile ar putea să fie filmate în timpul unei repetiții sau a unei probe de sunet. Ei bine, nu este așa. Fapt confirmat chiar de primarul din Calafat, care spune că este foarte mulțumit de prestația artistei, că este o profesionistă și, chiar dacă nu a avut public, s-a achitat onorabil de sarcina pe care o avea. Edilul susține că sâmbătă seară a fost foarte frig în Calafat, a plouat, iar puținii oameni care au venit la concert au plecat acasă până la momentul artistei.

Mai mult decât atât, primarul spune că artista nu ar fi încasat niciun onorariu, concertul fiind organizat de o asociație a talentelor din România.

Reacția primarului din Calafat după imaginile virale de la Târgul de Crăciun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Bine, Calafat! Haideți băieți să aplaudăm". Reacția primarului din Calafat, după imaginile cu piața goală de la târgul de Crăciun