Antena Meniu Search
x

OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani este căutat în Bistriţa-Năsăud, după ce a agresat două bătrâne în comuna Livezile. După ce le-a înjunghiat pe femei, agresortul a chemat un taxi, care l-a dus în Petriș. Acolo, l-a ameninţat pe taximetrist cu cuţitul, i-a furat acestuia maşina, apoi a dispărut. Sunt organizate filtre în tot judeţul, iar poliţişti speră să îl prindă pe cuţitar în cel mai scurt timp.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani este căutat în Bistriţa-Năsăud, după ce a agresat două bătrâne în comuna Livezile. După ce le-a înjunghiat pe femei, agresortul a chemat un taxi, care l-a dus în Petriș. Acolo, l-a ameninţat pe taximetrist cu cuţitul, i-a furat acestuia maşina, apoi a dispărut.

Agresiunea a avut loc aseară, în jurul orei 19:00, în localitatea Livezile., poliţia reuşind să-l prindă în cursul nopţii, pe raza judeţului Suceava.

Din primele informații reiese că un tânăr de 24 de ani din Cușma a venit cu un taximetru în comuna Livezile, iar în centrul localității, a intrat în casa unei femei de 87 de ani care locuia cu vecina sa, tot o femeie în vârstă.

Potrivit bistriteanul.ro, acesta le-ar fi înjunghiat de mai multe ori, după care l-a chemat pe taximetristul care l-a și dus acolo și a plecat spre localitatea Petriș. Pe drum, tânărul i-ar fi spus taximetristului că le-ar fi zdrobit capul celor două bătrâne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi i-a spus acestuia să treacă pe locul din dreapta și a trecut el la volan. Se pare că cei doi au ajuns în Satu Nou, unde l-a lăsat pe taximetrist și s-a făcut nevăzut cu mașina acestuia.

Taximetristul a alertat poliția, care a instituit filtre în judeţ pentru a-l prinde pe tânăr.

Se pare că tânărul intenționa să le jefuiască pe cele două bătrâne. 

„Un taximetrist de 58 de ani din Bistrița a sesizat poliția că a fost amenințat cu un cuțit de către un tânăr de 24 de ani din Livezile, care i-ar fi solicitat să îl lase să conducă. Ulterior, bărbatul de 58 de ani a coborât și a relatat polițiștilor că tânărul de 24 de ani ar fi agresat două femei, ambele din Livezile.

Cele două femei au fost identificate, preluate și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Cele două femei au fost preluate de două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și altul de terapie intensivă mobilă. Se pare că una a fost găsită întinsă pe jos, iar cealaltă pe un scaun. Una dintre femei este în stare mai gravă, aceasta prezentând un traumatism cranian și o plagă posibil înjunghiată. Cea de-a doua prezintă mai multe traumatisme și leziuni. 

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

"De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"

ANUNŢ pentru toţi angajaţii din România! Modificări IMPORTANTE anunţate de Olguţa Vasilescu

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Deputat AMENINŢAT CU MOARTEA, înainte de moţiune: Copiii tăi nu își vor mai vedea părinţii!

Transfăgărăşanul riscă să fie ÎNCHIS. Stâncă de 1.000 de tone desprinsă din versant!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)