Antena Meniu Search
x

Update Pasageră infectată cu noul coronavirus, descoperită la bordul unui avion TAROM. Aeronava, aterizare de urgenţă la Timişoara

Un avion al companiei TAROM a aterizat de urgenţă, în cursul zilei de joi, pe aeroportul din Timişoara, după ce unei pasagere infectate cu noul coronavirus i s-a făcut rău.

de Redactia Observator

la 21.01.2021, 13:09

183 de pasageri se aflau în aeronava TAROM
Aeronava TAROM a fost dezinfectată pe aeroportul din Timişoara - Hepta - imagine ilustrativă
  • Pasagera infectată cu noul coronavirus ar fi vrut să ajungă în Spania.
  • Aeronava TAROM, dezinfectată pe aeroportul din Timişoara.

UPDATE, 13.08: Reprezentanţii TAROM au oferit o primă reacţie pe marginea acestui caz. Mai multe detalii, AICI.

UPDATE, 12.27: Ultimele informaţii de la faţa locului arată că pasagera avea un test negativ de covid efectuat în urmă cu aproximativ 48 de ore. În ambulanţa care o transporta spre spitalul din Timişoara i s-a făcut un test rapid care a ieşit pozitiv. La spitalul din Timişoara a fost testată din nou de coronavirus, iar rezultatul a ieşit neconcludent, astfel că pasagera rămâne sub atenţia medicilor.

Avionul decolase de dimineaţă de pe Aeroportul Otopeni şi avea ca destinaţie capitala Spaniei, Madrid.

Primele informaţii arată că la bordul aeronavei se aflau 183 de pasageri, iar pasagerei i s-a făcut rău la scurt timp de la decolare.

S-a luat decizia ca avionul să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Timişoara, iar pasagera a fost preluată de un echipaj medical.

Un test rapid, efectuat la faţa locului, a scos la iveală faptul că pasagera era infectată cu noul coronavirus.

Aeronava TAROM, dezinfectată pe aeroportul din Timişoara

Autorităţile locale au decis ca pasagerii să fie evacuaţi, iar aeronava să fie dezinfectată, urmând ca ulterior cursa să fie reluată cu acelaşi avion.

Rămâne de văzut ce se întâmplă cu toţi cei care au intrat, practic, în contact direct cu pasagera infectată cu noul coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Pasageră infectată cu noul coronavirus, descoperită la bordul unui avion TAROM. Aeronava, aterizare de urgenţă la Timişoara