Antena Meniu Search
x

Video "Pentru ce a făcut, nu-mi pare rău". Primele declaraţii ale bărbatului din Mehedinţi care şi-a ucis colegul de cameră. După crimă, a incendiat uşa unui apartament

O crimă oribilă a îngrozit vineri dimineaţa o comunitate din Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece colegul de cameră, apoi a mers şi a incendiat uşa apartamentului unui alt prieten. A recunoscut tot ce a făcut în momentul în care poliţiştii au intervenit la incendiu. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2022, 11:00

Totul s-a întâmplat vineri dimineaţă, puţin după ora 7. Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin serviciul unic de urgență 112, despre un incendiu produs la ușa unui apartament, în municipiul Drobeta-Turnu Severin.

În momentul în care poliţiştii au sosit la fața locului, un bărbat, de 59 de ani, le-a spus acestora că a omorât un alt bărbat pe o stradă din apropiere, iar apoi tot el a provocat incendiul de la uşa apartamentului unui alt prieten.

Primele declaraţii ale bărbatului care a ucis cu sânge rece

În timp ce trupul neînsufleţit al bărbatului ucis în această dimineaţă era ridicat de medicii legişti, bărbatul care şi-a recunoscut vina a fost ridicat de poliţişti. Întrebat de jurnalişti de ce l-ar fi ucis, acesta a început să povestească faptul că zilele trecute victima venise acasă cu o femeie, însă poliţiştii nu i-au acordat timp suficient pentru a duce la bun sfârşit povestea. Totodată, bărbatul susţine că nu îi pare rău pentru cele făcute. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce l-aţi omorât, v-a făcut ceva? 

Bărbatul reţinut: Da

Reporter: Ce v-a făcut?

Bărbatul reţinut: A venit cu o femeie, a început să spună că...da!

Bărbatul reţinut: (către poliţişti): Opriţi domnule să le spun oamenilor

Reporter: De ce l-aţi omorât?

Bărbatul reţinut:  Da, a venit cu o femeie alaltăieri şi mi-a zis că...

Reporter: E a doua crimă pentru care sunteţi vinovat.

Bărbatul reţinut:  Da, domnule

Reporter: Aveţi remuşcări că aţi băgat cuţitul în colegul dumneavoastră de cameră?

Bărbatul reţinut:  Am. Da!

Reporter: Mergeţi dn nou la puşcărie, să ştiţi

Bărbatul reţinut:  Ce să fac...

Reporter: Vă pare rău că l-aţi omorât?

Bărbatul reţinut: Pentru ce a făcut nu îmi pare rău

Bărbatul a mai fost închis pentru crimă în perioada 2001 - 2017. Cu bărbatul căruia i-a incendiat ușa se certase ieri, iar azi dimineață, înainte sa îl omoare pe bărbatul de 59 de ani, a bătut la ușa altei femei pe care intenționa să o omoare.

Momentan nu se știe dacă și-a ales victimele la întâmplare sau avea ceva cu ele. Trăiau cu toții într-un imobil de locuințe sociale undeva la periferia oraşului, atacatorul ajunsese să locuiască acolo după ce a divorţat de soţie şi ar fi pierdut toţi banii.

Bărbatul pe care l-a omorât a fost inspector ANAF însă plecase în urmă cu câțiva ani în străinătate. S-a întors în ţară în pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Pentru ce a făcut, nu-mi pare rău". Primele declaraţii ale bărbatului din Mehedinţi care şi-a ucis colegul de cameră. După crimă, a incendiat uşa unui apartament