Antena Meniu Search
x

Video Interlopul măcelărit cu maceta ar fi victima unui clan din Brăiliţa. A încercat să se apere cu mâinile goale de agresori

Atacatorii cu macete care au rănit grav un tânăr din Brăila chiar în faţa locuinţei sale sunt de negăsit de 48 de ore. Poliţiştii au un cerc de suspecţi dar deocamdată nu au reţinut pe nimeni. Anchetatorii cred că agresorii au vrut să îl lichideze pe bărbat. Victima, căreia i-au fost amputate degetele de la ambele mâini, s-ar fi bătut acum o lună, într-o benzinărie, cu mai multe persoane. Ofiţerii cred că este vorba despre o răfuială între două grupări rivale de interlopi. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 01.05.2023, 19:25

Vezi și

O femeie a sunat la 112 să anunţe că un vecin a fost atacat de mai mulţi bărbaţi, înarmaţi cu răngi, săbii şi macete şi care aveau feţele acoperite cu cagule. Sângeroasa reglare de conturi a avut loc pe unul dintre bulevardele circulate ale oraşului. 

Vecină a victimei: "Nu a condus, el stătea la scara cealaltă acolo, am înţeles că a coborât din scară şi l-au aşteptat trei indivizi şi l-au tăiat. Probabil că voia să plece, să urce în maşină şi l-au aşteptat şi nu a mai avut timp să urce în maşină. L-au târât, cică."

Elena Ostache, purtătoare de cuvânt a IPJ Brăila: "Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanților din municipiu, ar fi fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenţă medicală de specialitate."

Victima a fost lăsată în agonie. Bărbatul a fost transferat la Floreasca, iar medicii fac eforturi pentru a-l salva. 

Pe acelaşi subiect

Bianca Iacob, reporter Observator: "Are o lovitură puternică la cap, tăieturi şi răni pe tot corpul, ambele picioare rupte. Luat prin surprindere, bărbatul a încercat să se apere cu mâinile goale de săbiile agresorilor. Ca să îi salveze viaţa, medicii au fost nevoiţi să îi amputeze degetele."

Căutarea atacatorilor continuă

Poliţiştii au ridicat înregistrările mai multor camere de supraveghere din zonă. Surse apropiate anchetatorilor spun că imaginile sunt extrem de dure. La dosar sunt şi mărturii ale oamenilor din blocurile vecine. 

Vecină a victimei: "A venit aseară un domn poliţai pe la 1 jumătate şi am coborât la maşină. Erau mascaţi, dar ce s-a întâmplat nu ştiu."

Reporter: "Şi v-aţi găsit maşina plină de sânge?"

Vecină a victimei: "Da,exact aşa cum o vedeţi. Şi maşina cealaltă albă este a băiatului."

Localnicii spun că nu se simt în siguranţă şi mulţi se feresc să vorbească despre subiect. 

Localnic: "Ei, în condiţiile astea chiar că nu-i bine, că... nu eşti în siguranţă niciodată. Sigur că ţi-e teamă, când vezi ce se întâmplă, şi mai ales că... Când îi vezi că se încaieră, din ambuscada aia poate să te nimerească şi pe tine, ca şi nevinovat, cum se spune."

Localnic: "Ce să mai... face parte din tradiţia oraşului."

La aproape 48 de ore de la atacul mafiot, urmele conflictului sunt încă vizibile. 

Reporter: "Ce aţi văzut?"

Localnic. "Sângele ăla acolo. Cine Dumnezeu ştie ce au avut de împărţit între ei."

Anchetatorii refuză să comunice amănunte, dar au indicii despre cine ar fi în spatele violenţelor. 

Bianca Iacob, reporter Observator: "Surse Observator spun că în ultima perioadă, victima ar fi avut mai multe conflicte cu un clan din Brăiliţa - zona rău-famată a oraşului. Pe 2 aprilie a ajuns la poliţie şi a fost amprentat după ce s-a bătut cu mai mulţi indivizi într-un Peco din oraş. Avea asupra sa un pistol de airsoft, iar tovarăşii lui erau înarmaţi cu răngi şi macete. Nu e exclus ca ce a păţit sâmbătă seară să fie, aşadar, o răzbunare."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Interlopul măcelărit cu maceta ar fi victima unui clan din Brăiliţa. A încercat să se apere cu mâinile goale de agresori