Antena Meniu Search
x

Bărbatul măcelărit în Brăila a fost oprit de polițiști în trafic, cu doar câteva ore înainte de atac. Era în mașină cu o tânără care avea un cuțit în geantă

Bărbatul de 33 de ani care a fost tăiat cu macetele în plină stradă și căruia medicii i-au amputat degetele pentru a-i salva viaţa a fost oprit în trafic de poliţişti cu câteva ore înaintea atacului, informează miercuri IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 13:02

Bărbatul măcelărit în Brăila a fost oprit de polițiști în trafic, cu doar câteva ore înainte de atac
Bărbatul măcelărit în Brăila a fost oprit de polițiști în trafic, cu doar câteva ore înainte de atac

Poliţiştii brăileni au oprit în trafic, sâmbătă, la ora 19,30, maşina condusă de tânărul de 33 de ani, în care se mai aflau doi pasageri, asupra cărora au fost descoperite un cuţit şi un pliculeţ cu substanţe psihoactive.

"La data de 29 aprilie a.c., ora 19,30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila-Biroul Ordine Publică au oprit în trafic un autoturism pe strada Maramureş din municipiul Brăila, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, acelaşi care peste mai puţin de 4 ore avea să fie victima unei tentative de omor. În urma controlului efectuat de poliţişti, în poşeta unei tinere în vârstă de 22 de ani, pasager în auto, a fost descoperit şi ridicat un cuţit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. De asemenea, asupra unui tânăr în vârstă de 18 ani, din Brăila, şi el pasager în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, a fost găsit un plic din plastic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale, fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

A fost atacat la 4 ore după ce polițiștii l-au oprit în trafic

Un tânăr de 33 de ani din Brăila a fost atacat de mai mulţi indivizi cu cagule şi înarmaţi cu macete, sâmbătă noaptea, pe o stradă din municipiul Brăila, el fiind transferat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Potrivit Biroului de presă al IPJ Brăila, sâmbătă, în jurul orei 23,15, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni care necesită îngrijiri medicale.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele date, au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiu, ar fi fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenţă medicală de specialitate. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârşirea faptei şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Brăila.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru tentativă la omor, iar cercetările sunt coordonate de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, anchetatorii ridicând imaginile de pe mai multe camere de supraveghere din zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbatul măcelărit în Brăila a fost oprit de polițiști în trafic, cu doar câteva ore înainte de atac. Era în mașină cu o tânără care avea un cuțit în geantă