Antena Meniu Search
x

Video "L-au aşteptat trei indivizi şi l-au tăiat". Tânăr atacat cu maceta în plină stradă, la Brăila. Agresorii sunt de negăsit

Atac mafiot în plină stradă la Brăila. Un tânăr de 33 de ani a ajuns la spital mai mult mort decât viu, după ce a fost agresat de mai mulţi indivizi în urma unei reglări de conturi. Bărbatul, rămas fără degetele de la ambele mâini şi înjunghiat de mai multe ori, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Agresorii însă, sunt în continuare de negăsit. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 07:59

Vezi și

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, puțin după ora 23:00, când asupra victimei s-au năpustit mai mulţi indivizi care purtau cagule. Bărbatul atacat ar fi membrul unei grupări interlope, iar răfuiala nu ar fi fost altceva decât o reglare de conturi.

Elena Ostache, IPJ Brăila: Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele date au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi fost lovit de persoane necunoscute. 

Medicii i-au amputat mâinile

Bărbatul, bătut şi înjunghiat de mai multe ori, a ajuns de urgenţă la spitalul din Brăila. Aici, din cauza rănilor grave, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze degetele de la ambele mâini. A fost transferat apoi la Spitalul Floreasca din Capitală, unde se află şi acum în stare critică. Atacul a avut loc chiar în parcarea blocului în care locuia bărbatul. Maşinile vecinilor sunt şi acum pline de sânge.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce a păţit maşina doamnă, e plină de sânge?

Vecină: A mea este. Și e plină de sânge. Am înţeles că a coborât din scară şi l-au aşteptat trei indivizi şi l-au tăiat. Probabil că voia să plece, să urce în maşină şi l-au aşteptat şi n-a mai avut timp să urce în maşină. 

Niciunul dintre atacatori nu a fost prins

Poliţiştii au pornit o anchetă și au conturat deja un cerc de suspecți, însă deocamdată niciunul dintre agresori nu a fost prins.

Elena Ostache, IPJ Brăila: În aceste momente, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârșirea faptei. 

Victima a mai fost implicată într-o răfuială în urmă cu trei săptămâni, când s-ar fi dus într-o benzinărie şi s-a luat la bătaie cu mai mulţi indivizi de acolo. Polițiștii au găsit după bătaia de atunci o macetă, un pistol airsoft, cozi de topor şi răngi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "L-au aşteptat trei indivizi şi l-au tăiat". Tânăr atacat cu maceta în plină stradă, la Brăila. Agresorii sunt de negăsit